
Batman'da okullara güvenlik ve temizlik personeli alınacak
Milli Eğitim Toplum Yararına Programlar (TYP) başvuruları başladı. Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda güvenlik ve temizlik personelinin alınacağı duyurusunda bulundu.
Açıklamada, "İl Müdürlüğümüz tarafından açılan Toplum Yararına Programlar kapsamında Batman Merkez Milli Eğitim için başvuru tarihleri ve şartları aşağıya çıkarılmıştır. Batman merkez Milli Eğitim kontenjan sayısı şöyle; güvenlik 290, temizlik ise 400'dür. Başvuru tarihleri ise 18 Eylül ile 22 Eylül arasındadır. İşe başlama tarihi ise 10 Ekim'dir. www.iskur.gov.tr veya şahsen İl Müdürlüğüne başvurarak kayıt yapılabilmektedir. Noter kurası ile adaylar belirlenecektir." denildi.
Temizlik personeli başvuru şartları
"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadınlarda 19 yaşından, erkelerde 36 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak." şeklinde sıralandı.
Güvenlik personeli başvuru şartları
"Kuruma kayıtlı işsiz olmak, kadın ve erkeklerde 19 yaşından gün almak, emekli ve malul aylığı almamak, öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç), TYP'lere Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre hane halkı geliri net asgari ücretin bir buçuk katını geçmemesi (3 bin TL), güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, 40 dönüm ve üzeri arazi sahibi olamamak, 2 bin model ve üzeri araç sahibi olmamak, güvenlik sertifikası ve güvenlik kartının güncel olması." olarak belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 02İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 03ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 04Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 05Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 06MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 07İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 08PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 09İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 10“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 11BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 12ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
- 13BAKAN ŞİMŞEK’TEN AÇILIŞ ZİYARETİ
- 14İŞİTME ENGELLİ KADINLARA ÖNCÜ EĞİTİM
- 15Engelliler Spor Kulübü’nde 7. Olağan Kongresi yapıldı
Henüz Yorum yok