ÖZPERK, YURTLARI MASAYA YATIRDI
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2021-2022 Yüksek Öğrenim yılının ardından yurtların artı ve eksilerini masaya yatırdı.
Kendilerine bağlı 3 yüksek öğrenci yurdunun geçen yıl başarılı bir dönem geçirdiklerini belirten İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, önümüzdeki Eğitim ve Öğretim yılında öğrencilere her alanda daha iyi hizmet verileceğinin müjdesini verdi. “YURTLARIMIZ %70 DOLDU” Geçen dönemde yurtların %70 oranında dolduğunu belirten İl Müdürü Özperk; “2 kız ve 1 erkek yurdumuzun kapasitesi 2882 öğrencidir. 2021-2022 Yüksek Öğrenim döneminde 2150 öğrencimizi misafir ettik. Yurtlarımızda kalan öğrencilerimiz sadece konaklama ve yemek için değil, onların sosyalleşmesi içinde elimizden geleni yaptık. Okul dönemi ve kayıtlar başlamadan yurt birimlerimizle durumumuzu değerlendirdik. Eksi ve artılarımızı masaya yatırdık. Yeni dönemin eksiksiz ve verimli geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Yurtlarımızda temizlik, hijyen, yemeklerin kalitesi, sosyal, kültürel, sportif, mesleki, sosyal sorumluluk projeleri ve bir çok etkinliklerle gelen öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Yurt Müdürlerimizle sürekli irtibat halindeyiz. Gençlerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Çünkü onlar bizim geleceğimiz ve il dışından gelenler ise bizim misafirimizdir” diye konuştu.
YURT KADROSU TOPLANTIYA EKSİKSİZ KATILDI
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in başkanlığında yapılan toplantıya Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Yurt Şube Müdürü Hüseyin Onat, Batman Kız Yurdu Müdiresi Gülden Öncel, Süveybe Ana Kız Yurdu Müdiresi Fatma Kesici Aktan ve Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Alaattin Onur hazır bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’da Zabıta Ekiplerinden Kaldırım ve Yol İşgallerine Müdahale
- 02Batman’da Sıcaklıklar Artıyor, Vatandaşlar Gölgelik Alanlara Yöneldi
- 03Batman Çayı’nda Acı Olay: Genç Hayatını Kaybetti
- 04TATİLCİLERE SAHTE REZERVASYON UYARISI
- 05BATMAN, TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
- 06Sinan Salim’e Genç ASKON’da Üst Düzey Sorumluluk
- 07Objektif Gazetesi`nden Fatih Sultan Mehmet Yurdu`na Ziyaret
- 08Kardelen Mahallesi’nde Gençler Mahalle Buluşması
- 09Esnafın Sorunları Masaya Yatırıldı
- 10Batmanlı Oyuncu Ahmet Özdaş, "Sumud" Dizisinde Süleyman Karakteriyle Beğeni Topladı
- 11İHSAN TAŞ’TAN ÇEVRE DOSTU “YEŞİL SET” PROJESİ
- 12Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 13NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 14PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 15EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ




Henüz Yorum yok