
“BATMAN’DA ÖĞRENCİ YURDU SORUNU YOK”
3 yurtta toplam 2160 öğrencinin alındığı ve geriye 722 yatağın boş kaldığı açıklandı. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, uzun zamandan beri alt yapısı bitirilen ve otel konforunda hizmet verecek olan öğrenci yurtlarının müdürleriyle bir araya geldi.
“2160 DOLU, 722 BOŞ YATAK VAR”
Batman’da üniversite öğrencilerinin yurt sorununun olmadığının da altını çizen İl Müdürü Özperk, bütün öğrencileri emanetleri ve evlatları gibi gördüklerini söyledi. İl Müdürü Özperk; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda yurtlarımıza büyük önem veriyoruz. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılına yurt konusunda sorunsuz giren iller arasındayız. Gerekli tüm alt yapı çalışmalarımızı bitirip, öğrencilerimizin ihtiyaçları karşılandı. Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla yurtlarımızda kalmaya başlayabilir. Devletimizin tüm imkânlarını onlara seferber etmiş durumdayız. Bütün odalarımız 3 kişilik olarak hazırlandı. Odalarımızda banyo, wc, çalışma masaları, elbise dolapları, buzdolabı, internet ve gerekli demirbaşlar bulunuyor. Ayrıca tüm yurtlarımızda kütüphane, çamaşır odaları, ütü odaları, yemekhane ve gerekli tüm ihtiyaçlar A’den Z’ye düşünülmüş. Türkiye’nin birçok ilinde ilimize okumaya gelen öğrencilerimizin anne ve babalarının gözü arkada kalmasın. Yurt Müdürlerimizle sürekli istişare halinde olacağız. Zamanla tespit edilen eksiklikler kısa zamanda çözülecektir. Seyyid Bilal Erkek Öğrenci yurdumuz 1062, Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdumuz 1000 ve Batman Kız Öğrenci Yurdumuz ise 820 yatak kapasitelidir. Toplamda 3 yurdumuzda 2882 yatak bulunuyor. 722 yatağımız boştadır. Gelen kayıtlarda şartları uyanları almaya devam ediyoruz. Yeni Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.
YURT MÜDÜRLERİ BRİFİNG VERDİ
Yurtlarda hiç bir sorunun yaşanmaması için özel olarak yurt müdürleriyle toplantı yapan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Batman’ın örnek olması için özverili çalışılmasını istedi. Toplantıya Yurt İdare Şube Müdürü Hüseyin Onat, Batman Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Gülden Öncel, Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdu Müdiresi Fatma Kesici Aktan ve Seyit Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Alaettin Onur katılım sağladı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YENİDEN REFAH'TA GENÇLİK BAYRAĞI BEYAZ’A EMANET
- 02AK PARTİ BATMAN’DA GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI
- 03RECEBANLILAR DERNEĞİ'NDEN SICAK MESAJ
- 04ÇİFTÇİ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 05İHD, 695.eylemini yaptı
- 06Batman’da yola dökülen madeni yağ ulaşımı aksattı
- 07Gercüş’te Orman Yangınına Müdahale Ediliyor
- 08BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 09ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 108 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 11HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 12TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 13HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 14BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 15BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
Henüz Yorum yok