
OKULUM TEMİZ, GELECEĞİM GÜVENDE.
Okulum Temiz , Geleceğim güvende.Okullarda hijyen şart
OKULUM TEMİZ, GELECEĞİM GÜVENDE.
Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen “Okulum Temiz” programı kapsamında, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) onaylı belge kurumlara takdim edildi. Bu kapsamda ilçemizde, hükümet konağı Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen programla ilçedeki 13 okula, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN adına ‘Okulum Temiz’ belgeleri verildi.
Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TOPRAK, “Tüm standart kriterlerini yerine getirerek, başvuruda bulunan okullarımız işyeri sağlık ve güvenlik birimi denetçilerimiz tarafından masa ve sahada incelenmekte ve başarılı okullarımıza “okulum temiz” belgesi verilmektedir. Bu kapsamda ilçemizde ki neredeyse tüm okullarımız belgeyi almak için başvuruda bulunmuştur. Bu nedenle duyarlılıklarından dolayı tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum. İlçemizde yapmış olduğumuz rehberlik çalışmalarının geri bildirimini olumlu olarak almak da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Gerek okul müdürlerimiz gerekse müdür yardımcılarımız ile yapmış olduğumuz toplantı ve seminerlerin sonucu okulum temiz belgesi almak için başvuruda bulunan okullarımızın oranı yüzde 95’e ulaşmış ve şuana kadar 13 okulumuz belgesini almış durumdadır. Ayrıca diğer tüm okullarımızda da standartların tam olarak karşılanması için denetçilerimizin rehberliğinde çalışmalar sürmektedir” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü adına İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri belgeleri takdim ettikten sonra program sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok