
“Bunları siyaset için yapmıyoruz”
“Bunları siyaset için yapmıyoruz”
Bir taraftan ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri bir yandan da saha çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Teşkilatı, iftar programlarına da hız kesmeden devam ediyor.

Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin ve ekibi, ikincisini düzenlediği “KARDEŞLİK SOFRASI” adı altında Cudi Mahallesinde tertiplediği iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ev ziyaretleri, saha çalışmaları ve iftar programları kapsamında vatandaşla yakın temas kuran Başkan Çetin ve ekibi, bir an olsun durmuyor. Aynı zamanda, Başkan Çetin’in vatandaşlara bizzat kendi elleriyle yemek dağıtması takdirle karşılandı.
Halk Buluşmaları Devam Ediyor
Birçok platformda, ekibini de halkla kucaklaştırmaya çalışan Çetin, “Tüm bunları, siyaset için oy için yaptığımızı sanmasınlar? Bir şehri, bir beldeyi, bir köyü gerçek anlamda yaşanabilir kılan ve güzel yapan orada yaşayan insanların samimiyetleri ve sıcaklığıdır. Bizim de bu halkın da sevgiye, şefkate, ilgiye dahası bizim birbirimize, birlik olmaya kucaklaşmaya ihtiyacımız var. Bizi, kadim halkımızla baş başa bıraksınlar artık. Onlar da siyasi ve projesiz kandırmaca rantlarına devam etsinler’’ dedi. Başkan Çetin ayrıca, ‘’Kardeşlik Sofrası’’ programının bir seçim çalışması olmadığını, evvela bir araya gelme gayesi güttüğünü de dile getirdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“KAÇAK YAPILARA GÖZ AÇTIRMIYORUZ”
- 02KALDIRIM İŞGALLERİNE GEÇİT YOK
- 03İŞ İNSANI RAMAZAN TOY, MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU
- 04EZİDÎ YURTTAŞLARIN MAĞDURİYETİ CEVDET YILMAZ’A SORULDU
- 05EN SICAK İL BATMAN OLACAK
- 06UYUŞTURUCUYA KARŞI TOPLUMSAL SEFERBERLİK ÇAĞRISI
- 07ARSLAN: SUSANLAR DA SORUMLUDUR
- 08ADSM’den çocuklara yönelik örnek uygulama
- 09KAPLAN’DAN MİKRO ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 10GAZETECİYE SORUŞTURMA ÜZÜNTÜ VERİCİ
- 11“HİZMET KALİTESİ VE İŞ BİRLİĞİ GÜÇLENİYOR”
- 12UMUT KERVANI, BİNLERCE AİLEYE UMUT OLDU
- 13 Eşit ve Özgür Yaşamı Destekleme Derneği kuruldu
- 14HAZİRAN’DA 64 BİN YOLCUYA HİZMET VERİLDİ
- 15RAMANLI’DAN ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK
Henüz Yorum yok