
FUARIN GÖZDESİ BEYAZ GRUP
Start Fuarcılık tarafından organize edilecek Batman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarında yapı malzemeleri teknolojileri, iş makineleri, mutfak, banyo ve seramik malzemeleri sergilenecek. Fuarda çok sayıda uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin bir araya getirilmesi hedefleniyor.
FUARIN ANA SPONSORLUĞUNU BEYAZ GRUP ÜSTLENDİ
Batman’da ilk kez yapılacak olan İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ana sponsoru Beyaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Belgi, gerçekleştirecekleri organizasyonla beraber bütün Batman’ın kazançlı çıkacağını söyledi.
YÜZLERCE FİRMA KATILACAK
Türkiye genelinde fuara katılacak yüzlerce firmanın kent esnafına ekonomik kazanımlar sağlayacağının altını çizen Mehmet Belgi, “14.09.2017 - 17.09.2017 tarihleri arasında yapacağımız fuara kent dışından yüzlerce firma katılacak. Bu organizasyon kentimizin ekonomik kimliğinin ağlarını biraz daha genişletecek ve esnafımızın yüzünü güldürecektir. Fuarın ana sponsoru Beyaz Grup olarak bu organizasyonu yapan Start Fuarcılık, katkısını esirgemeyen valiliğimize ve belediyemize şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile katılımcı meslektaşlarımıza başarılar dileriz” dedi.
‘BATMAN’DA REKOR KATILIM BEKLİYORUZ’
İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’na Batmanlıların yoğun katılım sağlayacağını belirten Beyaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Belgi şöyle dedi:
“Katılımcı firmalar fuarda ürettiklerini sunacaklar. Beyaz Grup olarak fuarda; mobilya dekorasyonu, mutfak mobilyası, giydirme odaları, iç oda kapıları ve vestiyer gibi ürünlerimizi sergileyeceğiz. Bir anlamda herkes sanatını anlatmaya çalışacak. Bu bağlamda kalite ve emeğe değer veren Batmanlıların fuarımıza yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz.”
Nervroz alanında yapılacak Batman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı dört gün boyunca ziyaretçilere açık kalacak.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok