
Gazeteciler dernekleri birleşiyor
Gazeteciler dernekleri birleşiyor
Ercan Atay’ın Yeniden Başkanlığa seçildiği Batman Çalışan Gazeteciler Derneği 3. Olağan Kongresinde Çalışan Gazeteciler Derneği ile Mezopotamya Gazeteciler derneği birleşme kararı aldılar.
Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, 3. Olağan Kongre nedeniyle seçime gitti. Recep Kavuş’un divan başkanlığı yaptığı seçimde 40 delege oy kullandı. Seçimde Gazeteci Ercan Atay, yeniden Dernek Başkanlığına seçildi. Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Haber Gazetesi Sahibi Ferhat Malgir, Demokrat Gazetesi Sahibi Nimet Dal, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şükrü Yıldırım, Batman Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan ve Anadolu Ajansı Batman Temsilcisi Selman Tur, asil üyeler olarak yönetime girdi.
KONGREDEN BİRLEŞME KARARI ÇIKTI
Kongreye Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı M. Şah Ayaz katılırken, Kongre sırasında Batman Çalışan Gazeteciler Derneği ile Mezopotamya Gazeteciler Cemiyetinin birleşme kararı açıklandı. Tek çatı altında çalışma yürütme kararı aldıklarını belirten Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı M. Şah Ayaz “Sorunlarımızı daha güçlü bir sesle dile getirebilmek için birleşme kararını önemsiyoruz. Yönetimsel olarak birleşme müzakerelerinde bulunup, Batman’daki cemiyetleri bir çatı altında toplamayı düşünüyoruz.” dedi. Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ‘da “Zor bir mesleği icra ediyoruz. Herkesin, kendini tüm yaşananlardan uzak tutmaya çalıştığı bir süreçte biz gazeteciler ise ateşten gömlek giyip, suya sabuna dokunmaya çalışıyoruz. Baskı altında tutuluyoruz. Ama bir olduğumuz sürece daha güçlü duruyoruz. Bu yüzden dernek çatısı altında olup, gücümüze güç katan tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok