Batman Valisi kurumlarda incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, Kültür Merkezi eski binasında bulunan İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.
Kültür Merkezi eski binasının yerine yapılacak “İl Halk Kütüphanesi” binasının çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Deniz, yeni yapılacak binanın inşaat çalışmaların hızlandırılmasını ve yeni bina bitene kadar kütüphanede ders çalışan öğrencilerin ve kitapseverlerin mağdur olmaması için yeni bir yerin tahsis edilmesi için yetkililere talimat verdi.
Vali Deniz, Kültür Merkezi binası ziyareti sırasında, kütüphane salonlarında ders çalışan öğrenci ve Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan gençleri ziyaret etti.
Gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Deniz, “Mücadele etmeden, çalışmadan başarının olması mümkün değildir. Bu yaz sıcağında burada ders çalışmanız aslında başaracağınızın kanıtıdır. Bizim geleceğimiz sizlersiniz. Sizlerin, milli ve manevi değerlere bağlı, çalışkan ve geleceğine sahip çıkan bireyler olmanız bizim için her şeyden daha önemlidir. Bu azminizi gördükçe aşamayacağınız engel yoktur diye düşünüyorum.” diye konuştu.
Vali Deniz, daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Vakıf binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz’e, Vakıf Müdürü Beşir Arslan tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Ziyaret sırasından vakıfta bulunan vatandaşlarla yakından ilgilenen Deniz, bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Vakıf bünyesinde yürütülen yardımların daha düzenli yapılması ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşılabilirlik noktasında çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını veren Vali Deniz, yetkililerden vatandaşın mağduriyet yaşamaması için gayret göstermelerini istedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 02Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 03BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 04ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 05İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ
- 06NECAT NASIROĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI
- 07BESOB Başkanı Kaplan, “Esnafa Konut Projesine TESK’ten destek”
- 08EKMEK TARİFESİ GÜNCELLENDİ
- 09BESO’DAN ESNAFA SOMUT DESTEK: İNDİRİMLİ ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ
- 10KAR TEMİZLEME VE TOPLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11‘’BİZ KOLTUK İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ’'
- 12CEMAL KAYA “HEM MENTAL HEM FİZİKSEL AÇIDAN KAZANIMLI BİR KAMP OLDU”
- 13Rojava saldırılarını protesto ettiler
- 14İŞKUR’dan 2026’da büyük destek : Engelli ve eski hükümlülere iş kurma hibesi
- 15“GAZETECİLİK BİR KAMU GÖREVİDİR”




Henüz Yorum yok