
‘Batman belediyesini tekrar alacağız’
‘Batman belediyesini tekrar alacağız’
HDP- Halkların Demokratik Partisi Batman Belediye eşbaşkan adayı Songül Korkmaz, İl Eşbaşkanı İkram İrgi ve belediye meclis üyeleri yerel basın turu kapsamında, Objektif Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi'yi ziyaret ederek, açıklamar da bulundular.
Batman Belediye Eşbaşkan adayı Songül Korkmaz ile birlikte basın turuna çıkan İl Eşbaşkan Vekili İkram İrgi, HDP olarak kayyumla yönetilen belediyeyi yeniden kazanacaklarını belirtti.
‘ÖZDEMİR HALA BU KENTİN İRADESİDİR’
31 Mart seçimlerinde HDP’nin Batman Belediye Eşbaşkan adayı olan Songül Korkmaz, İl Eşbaşkan Vekili İkram İrgi ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte yerel basın ziyaretleri gerçekleştirdi. Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Eşbaşkan Vekili İrgi, adaylığı veto edilen Sabri Özdemir’in hala bu kentin iradesi ve belediye başkanı olduğunu belirterek, “Bu sadece Sabri Özdemir şahsında değil, partimiz üzerinde oynanan kirli bir senaryonun sonucudur.
Özdemir’in resmi olarak aday olamayacağı kesinleşti. Partimiz adaysız kalmayacaktır. Yeni ismi seçim kuruluna bildireceğiz.
LOKAL AÇILIŞI CUMARTESİ GÜNÜ
2 Mart Cumartesi günü 13.00’da merkezi lokal açılışımızı gerçekleştireceğiz. Kimseyi rahatsız etmeyecek bir seçim çalışması yapacağız. Batman belediyesini tekrar alacağız. Kendimizi de, kentimizi de biz yöneteceğiz” dedi.
KORKMAZ " YILMAZ GÜNEY SİNEMASI VE KADIN KURULLARI TEKRAR AÇILACAK"
HDP Batman Belediye Eşbaşkan adayı Songül Korkmaz ise, eylem ve etkinliklere katılan tüm partililere cezaların kesildiğini belirterek, “Ancak herşeye rağmen halkın büyük bir ilgisi var. Seçimden iyi bir sonuç alacağımızdan eminim. Halka dayalı, halkla beraber, halkçı bir belediyecilik yapacağız. İlk projelerimiz, Yılmaz Güney sinemasını inşa etmek ve kapatılan kadın kurumlarını tekrar açmak olacak.
20 yıllık bir belediyecilik tecrübemiz var. Yapamayacağımız hiçbir projenin sözünü vermeyiz. Halkın belediyesi yine halkın olacak” diye konuştu.
 11.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 02ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 03Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 04Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 05Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 06Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 07Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 08Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 09BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 10BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 11VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 12BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 13ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 14KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 15BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Henüz Yorum yok