
İdeal Gençlik Topluluğundan köy öğrencilerine kırtasiye yardımı
Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluk öğrencileri Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) giren adaylardan toplanan kalem, kalemtıraş ve silgi gibi kırtasiye malzemeleri Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Ayrancı (Dêraqira) ile Batman merkeze bağlı Recepler (Receba) köylerinde okuyan öğrencilere dağıtıldı. Ayrıca beraberlerinde götürdükleri çeşitli hediyelerde öğrencilere dağıtıldı.
Konuyla ilgili bilgi veren İdeal Gençlik Topluluğu Yönetim Kurulu Üyelerinden Cafer Akdaş, "Bizler İdeal Gençlik Topluluğu olarak bu tür etkinlikleri sosyal bir sorumluluk olarak görüyoruz. 'İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olanıdır' hadisi şerif şiarıyla imkan ve şartlar çerçevesinde benzer etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Bizler inanıyoruz ki bu etkinliklerimiz talebe kardeşlerimize de paylaşma, sevgi, kardeşlik ve merhamet duygularını geliştirecektir. Bizler sizin aracılığınız ile öğrenci arkadaşlarımıza da sesleniyoruz, bir nebze de olsa sosyal medyanın yalancı sosyalliğinden kurtulmak istiyorlarsa buyurun toplumla, muallimlerimizle ve de talebe kardeşlerimizle iç içe olalım. Ancak o zaman bazı sosyal sıkıntılarımızdan kurtulduğumuzu göreceksiniz." dedi.
Bu tür etkinlikleri yapmayı kolaylaştıran İdeal Gençlik üye ve gönüllülerine teşekkür eden Akdaş, onların gayret ve çabalarıyla daha nice hayırlı etkinlikler planlandıklarını söyledi.
Yaptıkları etkinlik için Ayrancı Köyü İlkokulu Müdiresi Gülü Irız ile Recepler Köyü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Memduhoğlu, İdeal Gençlik Topluluğu'nun ince ve hassas düşüncesinden dolayı tebrik etiklerini, buna benzer hayırlı ve faydalı etkinliklerinin devamını dilediklerini söylediler.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 02“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 03İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 04178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 05ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 06Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 07Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 08Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 09Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 10Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 11Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 12BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 13BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 14VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 15BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
Henüz Yorum yok