ŞİDDETLE MÜCADELE MASADA!
ŞİDDETLE MÜCADELE MASADA!
2020-2021 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı kapsamında 81 ilde gerçekleştirilen Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele toplantısı Batman’da Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.
Aile içi ve kadına yönelik şiddetin engellenmesi amacıyla hayata geçirilen 2020-2021 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı'nın etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve bu alanda alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla düzenlenen toplantıya Vali Hulusi Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Rektör Aydın Durmuş, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, İl Sağlık Müdürü, SYDV Müdürü, ŞÖNİM ve Konukevi Müdürü katıldı.
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Batman Valiliğine verilen görev ve sorumlulukların görüşüldüğü toplantıda Vali Hulusi Şahin, eylem planına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, “Kadına yönelik şiddetle ilgili mücadelede sadece polisiye tedbirlerin yeterli olmadığı, diğer kurumların (baro, üniversiteler ve STK’ların) sürece dahil olması için yapılması gereken çalışmaların planlanması, bu hususların ilimizde ve ilçelerimizde eylem planı haline getirilmesi gibi bir çok konuda çalışma/değerlendirmeler yapacağız. Bu eylem planı hükümetimizin inisiyatifi olarak ortaya konmuştur. Bu hususta İlimizdeki tüm kurumlar olarak elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele konusunda yürütülecek çalışmalarda kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ve yürütülecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerinin yapılmasının ardından toplantı sona erdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok