Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere ödülleri verildi
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye geneli düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınav'ında dereceye giren Batmanlılara, düzenlenen iki ayrı programla ödülleri verildi.
İlk olarak sınavda dereceye giren kadınlara platforma üye derneklerden Sağlık ve Çevrecilik Derneği (SAĞ-ÇEV) Kadın Kolları tarafından düzenlenen törenle ödülleri verildi.
Siyer Sınavı'nda dereceye giren erkekler ise ikinci seansta düzenlenen programda ödüllerini aldılar.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programlar, açılış konuşması, ezgi ve şiir dinletileriyle devam etti.
İlk programa konuşmacı olarak katılan SAĞ-ÇEV Kadın Kolları Üyesi Sadiye Çoban, özellikle çocuk ve gençlerin sınava iştirak etmelerinin kendilerini sevindirdiğini belirterek, Batman'dan 4 kadının umre ödülü kazanması dolayısıyla mutlu olduklarını söyledi.
İkinci programa konuşmacı olarak katılan Peygamber Sevdalıları Platformu Dönem Sözcüsü Mehmet Ali Altun ise günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptı.
On binlerce peygamber sevdalısının katıldığı sınavda emeği geçen herkesi tebrik eden Altun, "Gece gündüz demeden, kar kış engeline takılmadan Allah Resulünün evrensel mesajını, onun güzel ahlakını ve tertemiz siretini köy köy, kasaba kasaba, şehir şehir ve mahalle mahalle gezerek ulaştıran, halkı peygambere davet eden kardeşlerimizi huzurlarınızda tebrik ediyoruz. Allah-u Teâlâ hayırlarını kabul etsin." dedi.
Konuşmanın devamında Altun, "Program bitti diye işimiz de bitmeyecek. Elbette ölüm gelinceye kadar Allah'a kullukta, hizmette ve ibadette asla geri durulmamalı. Allah gecemizi de gündüzümüzü de istiyor. Allah en şerefli ve değerli olan zamanımızı kendisi için infak etmemizi istiyor. Ne mutlu o kimselere ki kendisini Allah ve Resulünün davasına adayan ve ona âşık olan, bir divane gibi gece gündüz çalışan, yorulmadan, bıkmadan onu anlatan ve bunu bir şeref olarak kabul eden kullara. Allah mutluluklarını artırsın." şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından ezgiler seslendirilirken, sınavda dereceye giren kadın ve erkeklere ödülleri takdim edildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok