Çiftçi, ‘Danışmanlık hizmetimiz sürekli devam ediyor’
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, KOSGEB, TKDK ve IPARD ile alakalı danışmanlık hizmetlerinin devam ettiğini vurguladı.
Başkanı Çiftçi, KOSGEB, TKDK ve IPARD gibi projelerde ciddi destekler olduğunu üretici, imalatçı ve işlerinin geliştirmek isteyen esnafların bu desteklerden yararlanmalarını istediklerini ve teşvik ettiklerini ifade ederek, “Daha önce odamız bünyesinde ücretsiz danışmanlık hizmeti vermiş ve bir çok esnafımızın yararlanması konusunda yardımcı olmuştuk. KOSGEB, TKDK ve IPARD gibi girişimlerden faydalanmak isteyen esnaflarımız ücretsiz danşımanlık hizmetimizden yararlanabilirler.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD-3 programı ile projelerde yüzde 70’e kadar hibe veriliyor. KOSGEB’de personel, makine techizat ve kalıp giderleri, yazılım ve hizmet alım giderlerinde yeni kurulacak işyerinde kuruluş desteği veriyor. Bu destek faizsizdir ve 36 ay geri ödemelidir. Bunların yanı sıra KOSGEB, imalat, telekomünikasyon, bilgisayar programlama, danışmanlık ve ilgili faaliyetlerin yanı sıra da bilimsel araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde de destekler vermektedir. Desteklerden faydalanmak isteyen esnafımız işlemlerini hızlıca başlatması gerekmektedir. Bazı destekler Mayıs ayının sonunda bitecektir. KOSGEB desteklerinin son başvuru tarihi 28 Haziran 2024 tarihidir” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU EZİDİ’LERİ DİNLEDİ
- 02BACA VE GİDER IZGARALARI TEMİZLENİYOR
- 03ÖHD’DEN ROJAVA'DAKİ SALDIRILARA TEPKİ
- 04HASANKEYF’TEN KOZLUK’A BATMAN TURİZMİ VİTES YÜKSELTTİ
- 05GENÇ ASKON BATMAN’DA GÖREV DEĞİŞİMİ
- 06BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILACAK
- 07TEKİN, MAZBATASINI ALDI
- 08TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN ROJAVA AÇIKLAMASI
- 09SOKAK LEZZETLERİ ŞENLİĞİ ŞEHRİ SARACAK!
- 10YAŞAR “TÜRKİYE’DE YAŞAYAN HER KÜRT’ÜN KALBİ ROJAVA’DA ATIYOR”
- 11BATMAN MEDYA GAZETESİ 24 YAŞINDA
- 12BURAK GROSS 5. YILINI COŞKUYLA KUTLADI, ÜÇÜNCÜ ŞUBE MÜJDESİ VERİLDİ
- 13BATMAN ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ AMED DEPLASMANINA HAZIR
- 14ZAMLAR PEŞ PEŞE GELMEYE DEVAM EDİYOR
- 15KESK BATMAN’DAN İŞ BIRAKMA EYLEMİ




Henüz Yorum yok