
Batman'da uyuşturucu sorunu masaya yatırıldı
İçişleri Bakanlığınca 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen 'Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda Batman'da yürütülen çalışmalar Vali Hulusi Şahin başkanlığında masaya yatırıldı.
Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutan Vekili, ilgili kamu kurum yöneticileri ve Yeşilay Batman Şubesi Başkanı katıldı.
Vali Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğü'nden görevli Sosyolog Mehmet Erdem'in uyuşturucu ile mücadele kapsamında Batman'da yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı bilgilendirme sunumunun ardından bir sonraki dönemde yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü.
Batman'da uyuşturucu kullanımı ve satışına karşı ilgili kurumların koordineli bir şekilde azim ve kararlıkla mücadele ettiğini belirten Şahin, Batman'daki metruk binaların büyük oranda yıkıldığını, okulların çevrelerinde denetimlerin artırıldığını ve okullarda kamera sisteminin büyük oranda tamamlanarak kent güvenlik sistemine entegre edildiğini söyledi.
Şahin, il merkezinde ve ilçelerde kamuya açık parklara kamera takılması konusunda ilgili kurumlarca gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Toplantı, uyuşturucu ile mücadelede yürütülecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İL BAŞKANI ÇETİN “GAYRET GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
- 02500 YATAKLI HASTANE İNŞAATI İNCELENDİ
- 03TURGUT ÖZAL BULVARI’NDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 04İhsan Taş “Ajda Pekkan ile Bir Projede Çalışmayı Çok İsterim”
- 05TUNCELİ VALİSİ AYGÖL, VALİ CANALP’İ ZİYARET ETTİ
- 06FESTİVALLER SERİSİ DEVAM EDİYOR
- 07“TARIM VE HAYVANCILIK BİTME NOKTASINDA”
- 08RAMANLI’DAN GENÇLERİN BİLİNÇLİ OLMASINA VURGU
- 09KAYIP YAKINLARI, BORAN İÇİN BULUŞTU
- 10ANAVATAN PARTİSİ’NDEN BATMAN’A TEŞEKKÜR MESAJI
- 11Batman İş Dünyası Berlin’de temsil edildi
- 12Kardelen mahallesindeki yangında 1 kişi hayatını kaybetti
- 13Medical Point Batman’dan Meme Kanseri Farkındalığına Dair Anlamlı Etkinlik
- 14
- 15GERCÜŞ’TE FESTİVAL RÜZGÂRI ESTİ
Henüz Yorum yok