Okullara güvenlik görevlisi istihdam edilecek
Batman’da 100 okulda çalıştırılmak üzere 100 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek.
Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından Milli Eğitime Müdürlüğüne bağlı 100 okulda çalıştırılmak üzere 100 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek.
Proje ile ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, İl Müdürlüğü olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda istihdam edilmek üzere Batman genelinde 100 okulda 100 güvenlik personelinin eğitim-öğretim yılının sonuna kadar istihdam edileceğini belirti.
Eviz, “İl Müdürlüğü olarak 2015 yılından beri talep ettiğimiz toplum yararına programlar (TYP) kapsamında okullarda güvenlikçi istihdamının gerçekleştirilmesi bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Okullarda eğitim-öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi, dışarıdan gelebilecek tehlikeleri minimum seviyeye indirebilmek ve güvenli okul ortamı sağlanması amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirleyeceği yüz okulda istihdamı gerçekleştireceğiz. Eğitim Kurumlarımızın temizlik ve hijyen konularında hizmet vermek üzere 396 kişiyi istihdam ederek bu hafta itibarı ile işe başlattık. Yeni güvenlikçi projemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde temizlik ve güvenlik hizmeti sunulması amacıyla yaklaşık 500 kişilik istihdam sağlamış olacağız.” dedi.
Başvuru şartları
-25-45 yaş arası katılımcılar (25 yaşını tamamlamış ancak 45 yaşını doldurmamış kişiler),
-Lise ve üstü düzeyde eğitim seviyesindeki kişiler,
-Askerliğini tamamlamış kişiler,
-İlk defa güvenlik görevlisi mesleğinde görev yapacak kişiler, öncelikli olarak değerlendirilebilecektir.
-Katılımcıların 5188 sayılı Kanun kapsamında özel güvenlik çalışma izni ile kimlik kartına sahip olması ve aynı kanunda belirtilen özel güvenlik görevlilerinde aranacak şartları taşıması gerekmektedir.
-12 Ekim 2017-16 Ekim 2017 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen ya da www.iskur.gov.tr adresinden bireysel olarak ilgili TYP projesine başvuru yapmak
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ULUSLARARASI POTANSİYEL SOMUT BİR PLANLA ELE ALINMALI”
- 02“ŞİMDİ SIRA ULUSLARARASI UÇUŞLARDA”
- 03617 MİLYON TL’LİK YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 04“GÜVENİN OLDUĞU YERDE İSTİKBAL VARDIR”
- 05HAZIR BETON FİRMALARINA ÇEVRE UYARISI
- 06Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 07“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 08PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 09'Uluslararası’ statüsü
- 10
- 11
- 12FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 13İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 14“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 15ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN




Henüz Yorum yok