“EKONOMİK KURTULUŞUN REÇETESİ YENİDEN REFAH’TADIR”
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin 2. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Batman’a geldi. Tek adayla gidilen seçimde İl Başkanı Ziya Ülhak Yamaç yeniden göreve seçildi.
Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede konuşan Fatih Erbakan, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizden çıkış yolunun Milli Görüş çizgisinden geçtiğini savunarak “Ekonomideki sıkıntıların çözümü, borç-faiz-zam ekonomisinden değil, üretim, istihdam ve adil bölüşüm esasına dayalı Milli Görüş ekonomi modeliyle mümkündür. Rahmetli hocamız bu bölgeye gerçek manada hizmet eden bir devlet adamıydı. Diyarbakır TEMSAN, Muş Şeker Fabrikası, Cizre Azot Sanayi gibi yatırımlar bu bölgeyi kalkındırma amacının göstergesidir. Merhum liderimiz Kürt-Türk ayrımı yapan zihniyete karşı İslam kardeşliğini savundu. Bugün de aynı anlayışı sürdürüyoruz” dedi.
İSLAM COĞRAFYASI ATEŞ ALTINDA
Orta Doğu'da yaşanan gelişmelere değinen Erbakan, İsrail ve ABD’yi sert sözlerle eleştirerek “Gazze'deki soykırım, Yemen’e yapılan saldırılar, İran’a yönelik operasyonlar bir işgal zincirinin parçasıdır. Erbakan hocamız yıllar önce İran’dan sonra Türkiye’ye sıra geleceğini söylemişti. Bugün o öngörü gerçeğe dönüşüyor” dedi.
EKONOMİDE FELAKET TABLOSU VAR
Konuşmasının geniş bölümünü ekonomiye ayıran Erbakan “Bugün Ankara’da dondurmanın kilosu 1300 TL, kirazın kilosu 1000 TL. En düşük emekli maaşı 14.469 TL. Bu maaşla bir kilo kiraz bile almak lüks haline geldi. Türkiye’nin %45’i aç, %80’i yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Asgari ücretliler ve emekliler geçinemiyor. Kınamayla olmaz, icraat lazım. Yeniden Refah iktidarında İsrail'e karşı net tavır alınacak, İncirlik Üssü kapatılacak, faiz ve borç ekonomisinden vazgeçilecek. Erbakan hocamızın izinden yürüyerek, bu bölge halkına en hayırlı hizmetleri sunacağız” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 02YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE
- 03SAADET’TEN İL DİVAN TOPLANTISI
- 04MART AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 05BÖLGE EKONOMİSİNE ORTAK AKIL
- 06FETÖ hükümlüsü firari yakalandı
- 07METRUK YAPILARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 08Nasıroğlu’ndan şampiyonluk mesajı; "O kupa Batman’a gelecek!"
- 09TEMA’DAN ÇEVRE EĞİTİMİ
- 10ECOSFER HEYETİNDEN VALİ CANALP’A SERA OTB ZİYARETİ
- 11BATMAN'DA 730. HAFTA KAYIPLAR EYLEMİ
- 12HASANKEYF'TE BAHAR
- 13BATMAN BÖLGENİN TİCARET MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 14BAKAN BAYRAKTAR’A BATMAN İÇİN STRATEJİK ZİYARET
- 15YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR




Henüz Yorum yok