EZACILARDAN SAHRA ECZANE
Eczacılarımız Adıyaman’da sahra eczanesi kurdu
Batman Eczacılar Odası Başkanı Adnan Bayhan, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sürecinde oda olarak yapmış oldukları yardımlar, çalışmalar ve deprem bölgesindeki faaliyetleriyle ilgili açıklamada bulundu.
“İNSANİ YARDIMLARI BÖLGEYE GÖNDERDİK”
Depremin başladığı ilk günden itibaren Batman, Siirt ve Muş’taki meslektaşlarıyla bir kriz masası oluşturduklarını belirten Oda Başkanı Adnan Bayhan, “Burada Batman Eczacı Odasında gerek gıda, gerek ilaç ve gerekse barınma noktasında ne ihtiyaç duyuluyorsa, meslektaşlarımızla elbirliğiyle ilk günden itibaren bunun hazırlıklarını yaptık. Depremin ikinci gününde 1 tır dolusu ilaç, battaniye ve gıda malzemeleri başta olmak üzere insani yardımları hemen bölgeye gönderdik. Adıyaman özelinde oraya yardımları ulaştıran ilk eczacı odası Batman Eczacı Odası’ydı. Ondan sonraki gün ikinci tırı ve bir sonraki gün de üçüncü tırı gönderdik” dedi.
“HERGÜN 5 ECZACIMIZ GÖREV ALIYOR”
Adıyaman’da kurulan Eğriçayır sahra hastanesinde Batman, Erzurum ve Van Eczacı Odalarıyla birlikte sahra eczanesi kurduklarını belirten Başkan Bayhan, “Batman başta olmak üzere, yurdun dört bir tarafından meslektaşlarımızın gönderdiği ilaçları vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde ulaştırdık. Bölgedeki kötü şartlara rağmen meslektaşlarımızla beraber depremzelerin ilaç ve sağlık konusundaki hizmetleri layıkıyla yapmaya devam ediyoruz. Bugün depremin 9’uncu günündeyiz, bu 9 gün içerisinde Batman’dan nöbetleşe her gün 5 eczacımız aktif olarak Adıyaman’a gitmekte ve oradaki eczanelerde görev almaktadır. Batman’daki tüm eczacılarımız, özellikle Muş’taki eczacı arkadaşlarımızla birlikte eksik ürünleri kendi cebimizden alıp Adıyaman’a göndermeyi sağlıyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 03SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 04BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 05NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 06HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret
- 07SOSYAL MARKET’TEN 126 BİN KİŞİYE DESTEK
- 08TPAO Mükerrem Tural Voleybol Turnuvası başladı
- 09BATMAN’A DEVLET TİYATROSU KURULUYOR
- 10Milletvekili Ramanlı, "Bu mesele çatışmayla çözülmez”
- 11''BATMAN EN AZ BORÇLU OLAN BELEDİYELERDEN BİRİ''
- 12KADINLAR ŞİDDETE KARŞI BİR ARAYA GELDİ
- 13OYMATAŞ OSB’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
- 14İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN DİDİM TEŞKİLATINA NEZAKET ZİYARETİ
- 159 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 38 ŞÜPHELİ YAKALANDI




Henüz Yorum yok