
“Ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacağız”
“Ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacağız”
Siirt’te gerçekleşen “Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru” Türkiye toplantısına katılan MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, dayanışma ruhuyla ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacaklarını ifade ettik.
OSMANAĞAOĞLU’NDAN İSTİKRAR VURGUSU
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonu’nda düzenlenen toplantıya İzmir Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, MYK üyeleri Hüsnü Doğan ve Ali Uçak, MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ve MHP Şırnak İl Başkanı Koçero Saluci yer aldı. Açılış konuşmasını yapan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ihtiyaç duyduğu iradenin bu salonda yaşandığını belirtti. Türk İslam medeniyetinin ihyasının önemine değinen Osmanağaoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin olduğu yerde ihanet olmaz. Bizim bulunduğumuz masada hayır olmaz,” dedi. Terör örgütü üyeleriyle ilişkili kişilerin ifşa edildiğini belirten Osmanağaoğlu, sınır ötesindeki mukaddes görevlerin de önemini vurguladı.

‘’BİRLİK, BERABERLİK RUHUYLA BİR ARAYA GELDİK’’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, “Bugün burada, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine olan inancımızı tazelemek ve birlik, beraberlik ruhuyla bir araya geldik. MHP olarak, milletimizin değerlerini yaşatma sorumluluğunu üstlenmiş durumdayız. Zorluklar karşısında omuz omuza durduğumuzda aşamayacağımız engel yoktur. Bu dayanışma ruhuyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız’’ dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok