
MÜSİAD’TAN ‘TECRÜBE PAYLAŞIMI’ TOPLANTISI
MÜSİAD Batman Şubesi, Eski Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel’in ‘Katılımıyla Tecrübe’ paylaşımı toplantısı düzenledi.
MÜSİAD Batman Şubesi, önceki dönem MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel’in katılımıyla, üyelerine yönelik bir tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleştirdi. MÜSİAD Batman Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, iş insanları için önemli bir paylaşım ve dayanışma ortamı sağladı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, bilgi ve deneyimin önemine vurgu yaparak “İş dünyasında başarıya ulaşmak sadece bilgiyle değil, aynı zamanda dayanışma ve tecrübe paylaşımıyla mümkün. Bu amaçla düzenlediğimiz toplantıda, kıymetli bir isim olan Sayın Abdulsamed Temel’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
MÜSİAD’ın önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı Abdulsamed Temel, iş dünyasında karşılaşılan zorluklar, değişen koşullara uyum sağlama ve üretimin artırılması konularında deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Temel, Türkiye’nin ekonomik kalkınması için iş dünyasının üstlendiği önemli rolü vurgularken, Batman iş dünyasının da bu sürece olan katkısını takdir etti.
Toplantının Batman iş dünyasına yeni bir vizyon kazandırması ve katılımcılar için ilham verici bir deneyim olması hedefleniyor. Batman Şubesi olarak, iş dünyasında dayanışmayı güçlendirmeye ve Batman’da sürdürülebilir ekonomik kalkınma sağlamaya yönelik çalışmaların süreceği ifade edildi.

Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KIRKLARELİ VALİ YARDIMCISINDAN PETROLSPOR MESAJI
- 02Yamaç, “Çiftçi çaresiz, sistem değişmeden hiçbir şey değişmez”
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI
- 0450 AYRI NOKTADAKİ ÇÖP KOVALARI YENİLENDİ
- 05REKTÖR DEMİR’DEN EMEKLİ PERSONELLERE PLAKET
- 06BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ŞENLİĞİ
- 07Belediyeden festival eleştirilerine yanıt
- 08BATMAN BAROSU BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
- 09 “Hayırlı Olsun” Ziyaretleri Devam Ediyor
- 10YOLAĞZI KÖYÜ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENDİ
- 11DEM PARTİ, KAHVE FESTİVALİ İÇİN ŞEFFAFLIK İSTEDİ
- 12BESO’DAN DİJİTAL MEDYA ANLAŞMASI
- 13“EMEĞE SAYGI, ALIN TERİNE DEĞER”
- 1439 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 1523 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Henüz Yorum yok