
Vali Deniz, KADEM açılış törenine katıldı
Açılış törenine Vali Deniz’in yanı sıra eşi Olcay Deniz, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kamu kurum yöneticileri, Sivil toplum kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, KADEM Derneği Batman Şubesi Başkanı Av. Adile Gürbüz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ve Vali Deniz birer konuşma yaptılar.
‘SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ‘KADEM’
Konuşmalarında kadın sorunlarının çözümü için KADEM’in adres olduğunu belirten KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Yılmaz ve KADEM Başkan Yardımcısı Bayraktar, KADEM’in ulusal ve uluslararası arenada kendini ispatladığını, Batmanlı kadınları da bu halkanın parçası yapmak için çalışacaklarını ifade ettiler. Daha sonra konuşan Vali Deniz, KADEM’in “Kadın Hakları” konusunda yürüttüğü çalışmaların önemli olduğunu ve kadınların sosyo-kültürel hayata aktif katılımlarını sağlamada yardımcı olacağını ifade etti.
KALKINMA VE GELİŞME İÇİN KADINLAR ÖNEMLİ
Bir ülkenin kalkınması ve gelişmesinin şartlarından bir tanesinin cinsiyet ayrımı yapmadan üretken bireylerin varlığına bağlı olduğunu vurgulayan Vali Deniz, Kadınların toplumun gelişimine katkı sağlayacakları her alanda yeteneklerini daha rahat ve etkin bir şekilde kullanabilecekleri alanları sağlanmak hepimizin görevidir. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi, dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisine girebilmesi, milletimizin her ferdinin inançla, samimiyetle çalışması ile gerçekleşecektir” dedi. Vali Deniz, konuşmasının sonunda KADEM’in 13. Şubesinin ilimizde açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Vali Deniz törene katılan kadınlarla birlikte derneğin açılış kurdelesini keserek, derneğin Batman’a hayırlı olması dileğinde bulundu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 02ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 03Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 04Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 05Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 06Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 07Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 08Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 09BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 10BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 11VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 12BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
- 13ETİKET VE FİYAT DENETİMİ YAPILDI
- 14KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 8.940 PAKET ELE GEÇİRİLDİ
- 15BAKAN MEMİŞOĞLU’NDAN BATMAN’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Henüz Yorum yok