Sason Gebe Misafirhanesinde hasta memnuniyeti
Sason Gebe Misafirhanesinde hasta memnuniyeti
Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.
Sason Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan ‘Gebe Misafirhanesi’nde hastalar verilen hizmetten çok memnun.
ON YATAK KAPASİTELİ
Konuya ilişkin bilgi veren Batman İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger, “Coğrafi şartları zor olan Sason İlçemizde hamile bayanların sağlık hizmetinden ivedi şekilde yararlanması ve istenilen kalitede hizmet sunulabilmesi amacıyla 10 yatak kapasiteyle açmış bulunduğumuz ‘Gebe Misafirhanesi’nde nitelikli sağlık hizmeti esas alınarak, hamile kadınların sağlık sorunları giderilinceye kadar misafir edilmektedir.. Bilhassa yoğun kış şartlarında ve coğrafi koşulların engel teşkil ettiği durumlarda, hastalara zamanında müdahale etme imkanı sağlamaktadır. Misafirhane hastaların ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenlenmiş olup, barınma ve beslenme ihtiyaçları da ücretsiz karşılanmaktır ”dedi.
VERİLEN HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUZ
Örenağıl Köyü Kayadibi Mezrası sakinlerinden 6 çocuk annesi Dilşan Ağduk, doğuma 3 hafta kala misafirhanede kalmaya başladı. Bu süreçte her türlü sağlık hizmeti karşılandı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu oldu. Aldığı hizmetten duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek dile getiren Ağduk ilaveten şunu söyledi, “Yaşadığımız mezrada kışın ilçeye ulaşmak neredeyse imkansız olabiliyor. Bu misafirhane bizim için çok iyi oldu. ‘Doğum yaklaşınca ne yapacağız acaba’gibi korkularımızdan kurtulduk. Misafirhanede kaldığımız süre içerisinde bize çok iyi bakıldı. Doğum gerçekleştikten sonra sağlıkla taburcu olup eve dönüyoruz.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 02KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 03HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 04BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 05BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR
- 06GENÇ ASKON’DAN GARNİZON KOMUTANINA ZİYARET
- 07AK PARTİ İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN ZEYNEP ODUNCU’YA YANIT
- 08BATMAN’DA ÜRETİYOR, AMERİKA VE AVRUPA’YA İHRAÇ EDİYOR
- 09LEYLA KASIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
- 10BATMAN’IN TALEPLERİ BAKAN BAYRAKTAR’A İLETİLDİ
- 11DHMİ, BATMAN VERİLERİNİ PAYLAŞTI
- 12İRMİ’DE KADIN BULUŞMASI DÜZENLENDİ
- 133 BİN 60 KAÇAK BAĞLANTI ENGELLENDİ
- 14SASON’DA YILIN İLK ÇİLEK HASADI BAŞLADI
- 15TÜBİTAK ZİRVESİNDE BATMAN DAMGASI




Henüz Yorum yok