VALİ CANALP İLE YERİNDE İLETİŞİM KURARAK YERİNDE ÇÖZÜM BULDULAR
VALİ CANALP İLE YERİNDE İLETİŞİM KURARAK YERİNDE ÇÖZÜM BULDULAR
‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ şiarıyla gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları’ndaki talepler belediye birim müdürlüklerince tek tek inceleniyor ve çözüme kavuşturuluyor.

TAZİYEEVLERİ’NİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
Mahalle Buluşmaları’nda dile getirilen, taziyeevine destek, taziyeevi yapılması, taziyeevine sedir, masa ve klima alınması ve benzeri demirbaşlar yönündeki talepler, belirli kriterler baz alınarak değerlendirmeye tabi tutuluyor.
Yapılan değerlendirme sonucunda; Hacı Vahdettin Terece Camii altında bulunan alanın Kur’an-ı Kerim kurusuna dönüştürülmesine Batman Belediyesi’nden olumlu yanıt geldi.
Batman Belediyesi, Gap Mahallesi taziyeevine sedir, masa ve klima alınması talebini 2024 yılı programına alırken, Petrolkent Mahallesi’nde bulunan Seyit Bilal taziyeevi çatısına 2 tonluk su deposu yapıldı. Belediye ayrıca, Seyit Bilal taziyeevindeki eksikliklerin giderilmesi konusunda yer alan talepleri de önümüzdeki günlerde giderilmesi için programına aldı.

TRAFİKTE CAN KAYBINI AZALTMAK İÇİN 7/24 ÇALIŞIYORUZ
Mahalle Buluşmaları’nda muhtar ve mahalle sakinlerinin önerilerini dikkate alan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, tek yön gidiş-dönüş yön levhası, araçların park edilmemesi gereken yerlerde durmaması için stoper, duba montesi, yaya geçitlerinin belirgin hale getirilmesi, asfaltlanan alanlarda yol çizgilerinin yapılması, sinyalizasyon ışıklarının montajı, hız kesici kasis gibi farklı kalemlerde çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.
Batman Belediyesi 2023 yılı içerisinde gerçekleştirdiği çalışmaları şu şekilde sıraladı; 16 ayrı kavşağa LED'li sinyalizasyon direği, okul önleri ve park lokasyonlarında olması zorunlu 705 kasis ve yükseltilmiş yaya geçidi boyandı, 1412 noktaya stoper, 806 noktaya omega direk, 798 noktaya delinatör, 1272 noktaya trafik levhası dikilirken, 233 noktaya da duba yerleştirildi.
TRAFİK İŞARETLERİYLE ÖĞRENCİLER DAHA GÜVENDE

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok