
80 öğrenciye eşofman ve ayakkabı
80 öğrenciye eşofman ve ayakkabı
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde sportif branşlarda faaliyet gösterip devam eden 80 kız ve erkek sporcuya eşofman ve ayakkabı hediye edildi.
Sporcuları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, amaçlarının sporcuların kötü ve zararlı alışkanlıklardan korunup spor yapmalarını desteklemek ve teşvik etmek olduğunu söyledi.
‘GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ’
Batman’daki gençlerin sokaklardan kurtulup sportif aktivitelere yönlendirmek için canla başla çalıştıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, kurumlarla koordineli çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Eren; “Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzdeki gençlerimizin spor yapmaları için zaman zaman desteklerimiz oluyor. Bugünde sportif eğitimlere katılım sağlayıp devam eden 80 kız ve erkek sporcumuza ayakkabı ve eşofman hediye ettik. Hepimizin ortak amacı çocuklarımızı sokak ortamlarından, madde ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutup spor ve eğitimle onları kazanmaktır. Gençlerimize bir nebzede olsa katkımız olmuşsa ne mutlu bizlere.” diye konuştu. Malzeme dağıtım töreninde Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ümit Çiçek, Gençlik Spor Şube Müdürü Burak Eren ve çeşitli spor branşlarında eğitim veren antrenörlerde hazır bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok