Batman’da kapatılan okula “Milletin Malı Milletin Hizmetinde” afişi asıldı
BATMAN /2016-07-29 15:33:36
Olağanüstü hali kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle “Paralel Yapı” ile bağlantılı oldukları gerekçesiyle Batman'da eğitim kurumları ile çok sayıda dernek kapatılarak, hazineye geçti.
Batman’da paralel yapıyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle Batman Özel İrfan Okulları ile Mehmet Sıddık Tekin Lisesi kapatılarak, üzerine mühür vuruldu. Ayrıca Özel İrfan Okullarının tabelaları sökülerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okula Türkiye bayrağı ile “Milletin Malı Milletin Hizmetinde” yazılı afiş asıldığı görüldü.
Konuyla ilgili görüştüğümüz İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada, kapatılan okulun devlet okulu olarak 19 Eylül Pazartesi günü itibariyle eğitim-öğretimin hizmete gireceğini söyledi.
“Okullara darbe girişimi sırasında şehit olanların isimleri verilecek”
Okullarla ilgili yapılması öngörülen çalışmalarla ilgili Kurtaran, şu bilgileri paylaştı: “Bu okullarla ilgili planımız, bir bağımsız ilkokul, anaokulu ve bir de imam hatip ortaokulu oluşturmaktır. Bu okullarımıza 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımızın isimlerini vermemiz öngörülüyor. Bu okullarda daha önce okuyan öğrencilerimiz istedikleri takdirde yine burada okuyabilirler. Burada okuyan öğrencilerle ilgili bakanlığımız gerekli tedbirleri aldı. Okullara bakanlığımız öğretmen alımı da yapacaktır. Burada norm fazlası olan öğretmenleri burada görevlendireceğiz. Bir de atama yapılacak öğretmenler görev yapacaktır. En kısa sürede bu okullarımızda idareci ve öğretmen görevlendirmesi yapacağız.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok