
Şansi “Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”
Şansi “Cumhurbaşkanımız mazlumların sesi olmuştur”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulun'nda yaptığı konuşmasında mazlumların sesi olduğunu söyledi.
Erdoğan’ın insanlığın ortak kürsüsünde, insanlık adına emperyal güçlerin saldırıları altındaki dünya mazlumlarına yönelik gerçekleştirilenleri açık açık konuştuğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız, önce Gazzze’de şimdi de Lübnan’da soykırım gerçekleştiren ve Gazze’yi dünyanın en büyük bebek, çocuk, kadın mezarlığına dönüştüren Netanyahu ve şebekesinin durdurulması çağrısında bulunarak vicdanlara seslenmiştir. Dün olduğu gibi bugünde Sayın Cumhurbaşkanımız bebek, çocuk, genç, kadın, yaşlı, hasta demeden hergün onlarca mazlumu şehit edenler karşısında dilsiz şeytana bürünen dünya liderleri karşısında mazlumların haykıran sesi olmuştur. Evet, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ilk kıblemizin bekçileri olan Gazzeli kardeşlerimizi şehit ederek onları vatanlarında vatansız bırakan bu katil Netanyahu durdurulmalıdır. Aksi taktirde bölge yavaş yavaş bir ateş çemberine dönüşmektedir” dedi.
Gazze dışında başta Kıbrıs olmak üzere Türkistan’da, Arakan’da, Balkanlarda, Suriye’de ve diğer bütün İslam coğrafyalarında kan ve gözyaşının hakim olduğunu vurgulayan Şansi, “Sayın Cumhurbaşkanımız bütün bu coğrafyaların sesi olmuş ev artık kan ve göz yaşının durması gerektiğinin altını gür bir sesle BM kürsüsünden tüm dünyaya haykırmıştır. Bizlere düşen ise Sayın Cumhurbaşkanımıza her platforma sahip çıkmak ve onun sesisinin daha gür çıkmasını sağlamaktır” İfadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 028 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 03HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 04TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 05HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 06BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 07BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 08VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 09HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 10PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 11BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 12Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 13ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 14Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 15BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
Henüz Yorum yok