Engelli Vatandaşa Kapıda Hizmet
Dicle Elektrik’ten engelli müşterilere kapıda hizmet
Tüketicilerin işlemlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilmeleri için sorumluluk bölgesindeki illerde kısa adı 3M olan Müşteri Memnuniyeti Merkezleri açan Dicle Elektrik, işlemleri için şirkete gelen yaşlı ve hasta müşterilerini ihtiyaç duyduklarında evlerine kadar bırakırken, engelli müşterilerine ise gerektiğinde kapıda hizmet veriyor.
Dicle Elektrik Dağıtım Batman İl Müdürlüğü’ne uzlaşma ve tahsilat işlemleri için gelen ve yürüme engelli olan Suriyeli Muşal Muho Hüseyin isimli tüketicinin yardımına 3M görevlileri koştu. Kapıda karşıladıkları tüketicinin abone bilgilerini alan görevliler, engelli aracında bekleyen Hüseyin’e tahsilat durumu ve ödeme seçeneklerini sundular. Aracından inmeden kapıda işlemlerini tamamlayan tüketici Muşal Muho Hüseyin, Dicle Elektrik çalışanlarına teşekkür ederek buradan ayrıldı.
“En iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz”
Müşteri Memnuniyeti Merkezi sorumlusu İkram İnançlı, ekip olarak buraya gelen tüketicilere daha iyi hizmet sunabilmek için çalıştıklarını söyledi. Önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunun altını çizen İnançlı, “Tüm tüketicilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ancak yaşlı, engelli ve hasta tüketicilere ayrı bir ehemmiyet gösteriyoruz. Bu tüketicilerden talep geldiğinde kendi araçlarımızla evlerine kadar bırakıyor veya bu örnekte olduğu gibi yorulmamaları için işlemlerini kapıda yapabiliyoruz. Tüketicilerimizin buradan memnun ayrılmaları bizi de memnun etmektedir” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok