
"Açık Kapı Projesi" Batman'da hizmete başladı
Hizmet vermeye başlayan proje bürosunu ziyaret eden Vali Deniz, yürütülecek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Milletin Kapısı olarak ifade edilen Açık Kapı Projesiyle vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılmasının hedeflendiğini belirten Vali Deniz, Açık Kapı projesiyle vatandaşlarımızın sorun, istek ve taleplerinin en kısa zaman içerisinde maksimum çözüm bulunmasının hedeflendiğini ifade etti.
‘MİLLETİN KAPISI’
Valiliğin girişinde yapımı tamamlanan proje bürosunda 1 klinik psikolog, 2 sosyolog, 1 sosyal yardımlaşma ve inceleme görevlisi ile 1 V.H.K.İ personelinin vatandaşa hizmet verilmeye başlandığını belirten Vali Deniz, "Projede görevli uzman personel, vatandaşların şikâyet, istek ve talepleri doğrultusunda kendilerine danışmanlık yaparak. konunun içeriği ile ilgili kamu kurum yöneticileri ile gerekli koordinasyonu kurduktan sonra konunun en kısa süre içerisinde çözüme kavuşmasını sağlanması, kamu kurum yöneticileri de kendi kurumlarına yöneltilen talepleri ivedilikle cevaplanması hedeflenmektedir" diye konuştu.
VATANDAŞIN İSTEK VE TALEPLERİ ANINDA KARŞILANACAK
Konuya ilişkin bilgi veren proje çalışanları, Vatandaşların Valilik girişindeki proje bürosuna gelip uzman personel ile yüz yüze görüşebilir ya da http://acikkapi.icisleri.gov.tr/ adresinden başvuru ve başvuru takip işlemlerini gerçekleştirebilme imkânına sahip olacaklarını, ilgili birimlerden gelen cevaplar doğrultusunda sonucu değerlendirerek vatandaşa gerekli cevap yönlendirileceğini ifade ettiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
- 02GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’DEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03ESNAF 7 BİN 200 GÜNDE EMEKLİ OLMAK İSTİYOR
- 04DEVA’lı Ekmen’den Bakan Kurum’a Depozito Sistemi ve Ambalaj Atıkları Sorusu
- 05İşitme Engelliler Spor Kulübünden Anlamlı Ziyaret
- 06ARANAN 2 ŞAHIS YAKALANDI
- 07Minik Yüreklerden Gazze’ye Merhamet Köprüsü
- 08Batman’ın En Büyük Dijital Baskı Atölyesi Hizmete Açıldı
- 09MEZARLIKLARA MEVSİMSEL BAKIM
- 10İLUH BULVARI’NIN AÇILIŞINI BAKAN ŞİMŞEK GERÇEKLEŞTİRDİ
- 11PETROLSPOR DURUDURULAMIYOR
- 12İŞYERLERİNE KAÇAKÇILIK BASKINI!
- 13“Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor”
- 14BATMAN'DA ANAVATAN PARTİSİ RÜZGARI : ÇELEBİ BATMANLILARLA BULUŞTU
- 15ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK BULVAR HİZMETE GİRDİ
Henüz Yorum yok