3. LİGDEN, SÜPER LİGE
Batman İESK Futbol takımını 13 yıldan bu yana gönüllü çalıştıran ve geçen hafta ‘Süper Lig’ sözü veren Teknik Direktör Osman Seyrek, sözünde durdu.
Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda mücadelen Batman İESK Futbol takımı grubunu lider olarak tamamlayıp, Süper Lige adını altın harflerle yazdırdı. Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda tarafsız sahada son maçını Kahramanmaraş İESK futbol takımıyla yapan Batman temsilcisi şampiyonluk kupasını Batman’a getirdi. Batman İESK Futbol takımını 3. Ligten alıp, Süper lige çıkaran Teknik Direktör Osman Seyrek, hedeflerinin 2024-2025 futbol sezonunda Süper Ligte kalıcı bir takım olmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Osman Seyrek; “Takım olarak lige zor şartlarda katılım sağladık. Yönetimimiz, teknik kadro ve sporcularımızla bir bütün olup, Süper Lige çıkmaya söz verdik. Çünkü hedefi büyük olmayanın başarısı da büyük olmazdı.
Bu şampiyonlukta herkesin büyük emekleri var. Özellikle Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Bilal Serik’e teşekkür ediyorum. Şimdi Süper Ligte kalıcı olmak için takıma daha çok sahip çıkma zamanı” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMAN İÇİN KRİTİK BÜTÇE ZİRVESİ
- 02İLAÇ ERİŞİMİNDE SORUNLAR YAŞANIYOR
- 03MAVİ-YEŞİL’DE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
- 04YILMAZ’DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
- 05KOCALAR’DA 9,5 KİLOMETRELİK ASFALT ONARIMI TAMAMLANDI
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “BANKALARIN POS KOMİSYONLARINA ÜST SINIR GETİRİLSİN”
- 07KENTİN YEŞİL ALANLARI BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİLİYOR
- 08HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 09BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 10BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR
- 11GENÇ ASKON’DAN GARNİZON KOMUTANINA ZİYARET
- 12AK PARTİ İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN ZEYNEP ODUNCU’YA YANIT
- 13BATMAN’DA ÜRETİYOR, AMERİKA VE AVRUPA’YA İHRAÇ EDİYOR
- 14LEYLA KASIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
- 15BATMAN’IN TALEPLERİ BAKAN BAYRAKTAR’A İLETİLDİ




Henüz Yorum yok