
Vali Deniz ile Başkan Konaç ödüllerini aldı
N90 Sport ile İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) tarafından her yıl düzenlenen ‘Yılın Spor Adamları" yarışmasında, Yılın Fair Play Taraftarları, Batman Petrolspor taraftarları seçilirken, yılın Fair Play kulüp başkanlığı ise Batman Petrolspor Kulübü seçildi. 20 Aralık'ta İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenen N90 SPORT İAÜ 2017 Spor Ödülleri törenine katılan Vali Deniz, Batman Petrolspor taraftarları adına “Yılın Fair Play Taraftarlar Ödülünü” alırken, “Batman Petrolspor Fair Play Ödülünü” ise Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç aldı.
“KAMPANYAMIZ SES GETİRDİ”
Ödül töreninde bir konuşma yapan Vali Deniz, Batman Petrolspor taraftarını ve kulübünü 2017 Yılı Fair Play ödülüne layık gören spor kamuoyuna teşekkür ederek, " Sporda da küfrün hiç olmaması için ‘Burası Batman, Burada Küfür Yok’ kampanyasıyla yola çıktık. Türbinlerde kadınlar, erkekler ve çocukların panayır havasında maç izlemesini istedik. Kulübümüz ve seyircilerimiz de buna destek verdiler. Batman'da başlatmış olduğumuz kampanya Türkiye spor kamuoyunda karşılık bulmaya başladı. Bunun diğer spor kulüplere de örnek olması temennisi içerisindeyiz. Bütün arzumuz ve isteğimiz, statlarda küfrün ve şiddetin olmadığı, hak edenin kazandığı müsabakaların olmasıdır.
“BATMANLILARIN KALBİNDE SPORUN GÜZELLİKLERİ YATIYOR”
Spor alanında böyle büyük iki ödülü birden aldığımız için çok mutluyuz. Batmanlıların kalbinde daima sporun güzellikleri yatıyor. Bu güzellikleri stadımızda konuk ettiğimiz her rakibimize gösterdik. Onları en iyi şekilde şiddetten ve küfürden uzak bir şekilde konuk ettik ve etmeye de devam edeceğizi. Bu konuda taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sporda şiddet ve küfrün önüne geçildiği zaman başarıda hemen ardından gelir. Bunu başardığımız için şuanda kulübümüzün ligdeki başarısı da ortadadır. Bu aldığımız fair play ödülünü tüm Batmanlılara ve spor camiasına armağan ediyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 02ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 0360 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 04SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 05“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 06GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 07BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
- 08ATAY “BASIN, DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR”
- 09BASIN BAYRAMI ACI BİR TABLONUN GÖLGESİNDE KUTLANIYOR
- 10BAB-GED’den "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
- 11BBD BAŞKANI UYANIK “YEREL BASINA DESTEK ŞART, SANSÜR HALA SÜRÜYOR”
- 12MÜFTÜ DURMUŞ’TAN YAZ KUR’AN KURSU ZİYARETİ
- 13“ETKİSİZ YETKİLİ DEĞİL, YÜREKLERDE ETKİLİ SENDİKAYIZ”
- 14BAMED’DEN KRİTİK ÇAĞRI
- 15HATIRA ORMANINDA AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Henüz Yorum yok