Evi soyulup ateşe verilen genç yardım istiyor
Batman'ın Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı TOKİ civarında bulunan Ahmet Barış Akçal’a ait tek katlı müstakil eve iki gün önce giren hırsız ya da hırsızlar, değerli eşyaları çaldıktan sonra evi ateşe verdi.
Olayın askerlik işlemleri için evden çıktığı gece yaşandığını belirten Akçal, hırsızların ev eşyaları ile nişanlısına ait altın ve çeyizleri çaldığını söyledi.
Ateşe verilmesi nedeniyle evde büyük çapta hasar oluştuğunu ve yıllardır biriktirdiği parasıyla evlilik için aldığı eşyaların kullanılamaz hale geldiğini dile getiren Akçal, yetkililerden yardım istedi.
Yaklaşık 15 bin TL zararının oluştuğunu ifade eden Akçal, "Geçenlerde askerlik işlemlerimi yapmak için evden çıktım. Bu sırada orada bulunan madde bağımlısı gençler gelip evimi ateşe verdiler. Taşıyabildikleri televizyon, nişanlımın bavulu ve aynı zamanda bir tane DVD playerimi götürdüler. Bavulun içinde iki tane burma bilezik vardı. Evimi soyduktan sonra ateşe verdiler." dedi.
Yetkililerin, zararının karşılanması ve evinin onarılması için kendisine yardımcı olmasını talep eden Akçal, "Devlet yetkililerinden zararımın karşılanmasını ve evimin onarılmasını rica ediyorum. Bu konuda çok mağdurum. Daha önce de defalarca bu tür olayların yaşandığını bildirmemize rağmen hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Gençler sürekli oralarda toplanıp madde kullanarak evlere giriyorlar. Daha öncede üç dört sefer bu tür olaylar yaşandı. Bildirmemize rağmen gerekli işlemler yapılmadı. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz. Oraların da artık güvenli olmasını talep ediyoruz." şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TARIM ARAZİLERİNDE HOBİ BAHÇESİ DEVRİ BİTTİ
- 02SASON BALINDA HEDEF BÜYÜME VE KALİTE
- 03İHH’DEN 61 ÜLKEYE UZANAN KURBAN ORGANİZASYONU
- 04İL BAŞKANI ÇETİN; “UYUM İÇİNDE HİZMET ÖNCELİĞİMİZ”
- 05BELEDİYEDEN YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 06“ÇİFTÇİ VE ESNAF ALARM VERİYOR”
- 07FİNANS EVİ BASKINI : 4 KİŞİ TUTUKLANDI
- 08YENİ YATIRIM VE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
- 09“ADALETİN İZİNİ SÜRECEĞİZ”
- 10TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI 22 EKİM’DE!
- 11KÖY YOLU KISA SÜREDE YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI
- 12“Tecrit ve ihlaller yaşam hakkını tehdit ediyor”
- 13ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
- 14BATMAN’IN KALBİ ANKARA’DA ATACAK
- 15İŞKUR'DAN İLK ÇEYREKTE İSTİHDAM ATAĞI




Henüz Yorum yok