Eş Başkanlar: Çocuk İstismarı Kabul Edilemez
Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Saadet Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan, İl Koordinatörü Semra Yansit, İl Hukuk Koordinatörü Av. Eylem Yaman, İl Basın Koordinatörü İzzettin Ete ve Bir Kalp Bin Umut Platformu Başkanı Veysi Mercimekçi’yi başkanlık katında kabul etti.
Türkiye’de 44’ü aşkın ilde faaliyet yürüten ve 33 bini aşkın üyesi olan UCİM derneği heyeti, Batman’da yürütecekleri çalışmalar hakkında Belediye Eş Başkanlarına bilgilendirmede bulundu.
İstismara uğramış çocuklara ve ailelerine psikolojik ve hukuki destek sunmak, istismarı önlemek ve farkındalık yaratmak için kurumlarla işbirliği içinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden UCİM Derneği, kabullerinden dolayı Belediye Eş Başkanları’na teşekkür etti.
Son yıllarda çocuklara yönelik istismarlarda artış yaşanmasından dolayı çocukların her anlamda korunması gerektiğini ifade eden Belediye Eş Başkanları, travmatik durumlara maruz kalmış çocukların korunup kollanması gerektiğine inandıklarını belirterek; “Çocuklara şiddet ve çocuk istismarı kabul edilemez. Herkesin ve her kesimin bu tür hareketlere karşı tavır alması ve önlem alma çalışmalarına destek vermesi gerekir” dediler. Eş başkanlar, UCİM derneğine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SİVRİSİNEK VE HAŞERE SORUNUNA ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI
- 0276.362 KİŞİ UÇTU!
- 03“YAŞAR KEMAL KENT ORMANI KADERİNE TERK EDİLMEMELİ”
- 04ÇOCUK GASTROENTEROLOJİ UZMANI GÖREVE BAŞLADI
- 05ANAVATAN PARTİSİ’NDEN “KAYYUM VE MUTLAK BUTLAN” İDDİALARINA AÇIKLAMA
- 06MEVSİMLİK ÇİÇEKLERLE BATMAN RENKLENİYOR
- 07OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 08ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 09Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 10“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 11PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 12OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 13BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 14KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 15BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ




Henüz Yorum yok