GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş Nefes Kredisi ile ilgili yayınladığı açıklama da şu ifadeleri kullandı.
Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi kampanyasını başlattık.
Bu kapsamda Denizbank, Kredi Garanti Fonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan anlaşma gereğince,2020 yılı boyunca faiz ve anapara ödemesiz, 2021 yılında 12 ay eşit taksitle geri ödemeli 100 bin TL varan tutarlarda kredi başvurularını başlattık.
Brüt faiz oranı yıllık %7,5 olan 100 bin TL Nefes Kredisinin başvurusunda bulunmayı talep eden üyelerimizin Borsamıza başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Denizbank çalışanlarının da bu süreçte esnaf ve tüccarımıza sağlamış olduğu kolaylıktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
İşletmelerimizin Nefes Kredisi’nden yararlanabilmeleri için Borsamızdan ‘Nefes Kredisi Başvurusu İçindir’ ibareli Faaliyet Belgesi almaları yeterlidir.
Başkan GÜNEŞ, açıklamasının devamında şunları söyledi.; “İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbir alınırken yaşanan süreçte üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Nefes Kredisi’ne destek veren TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca Nefes Kredisi’nden üyelerimizin faydalanması gerektiğini, kredinin düşük faizli ve ilk 6 ay ödemesiz olması işletmelerimizin rahatlaması açısından oldukça önemlidir”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman AMATEM İnşaatında İnceleme Yapıldı
- 02NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 03PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 04EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 05PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 06BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 07KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 08'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 09HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 10İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 11Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 12Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 13İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 14ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 15Güzellik sektörüne yeni soluk




Henüz Yorum yok