ŞİFAYI BATMAN BÖLGE DEVLET HASTANESİNDE BULDU
Boyun ve kol ağrılarından Batman Bölge Devlet Hastanesinde kurtuldu. 50 yaşındaki Netice Duruk şifayı Bölge Devlet Hastanesi’nde buldu. Mikroskobik yöntemli ameliyatla Duruk sağlığına kavuştu.
Felç olabilirdi
Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Beyin Cerrahi Uzmanı Mustafa Karakuş, “Hastamız bize özel bir hastaneden geldi. Boyun ve kol ağrısı çekiyordu. Kolda güç kaybı ile değerlendirilmiş olan hastaya yapılan tetkikler sonucu boyun fıtığı tanısı kondu ve ameliyat önerildi. Hemen müdahale edilmeseydi kolunda felç gelişebilirdi. Zaten çok zaman kaybetmişti. Mikroskobik yöntemle ameliyatı yapıldı. Ameliyattan hemen sonra kol ağrısı geçti ve güçsüzlüğü düzeldi. Ertesi gün de sorunsuz bir şekilde taburcu edildi.
Yaşam kalitem yükseldi
Boyun ve kollarındaki ağrılarından kurtulmanın sevincini yaşayan Duruk, “Uzun zamandır boyun ve kollarımda ağrılar yaşıyordum. Bu ağrılar yaşam kalitemi düşürmüştü. Birçok özel sağlık merkezlerine de gittim ama sonuç istediğim gibi olmadı. Yaptığı başarılı ameliyatlarla hastaların yüzünü güldürdüğünü duyduğum Beyin Cerrahi Uzmanlarından Mustafa Karakuş’a geldim. Batman Bölge Devlet Hastanesinde geçirmiş olduğum ameliyat sonucu şifa buldum. Beni sağlığıma kavuşturan doktoruma ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 02Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 03TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 04Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 05
- 06ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 07AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0811 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 09MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 10BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 11BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 12KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 13MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 14YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 15BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA




Henüz Yorum yok