Batman Umut Kervanı bu zorlu günlerde ihtiyaç sahiplerini unutmadı
Batman'da İl Valiliği bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda içlerinde 65 yaş üstü olmak üzere toplamda 160 aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımı, sosyal mesafe kuralına uyularak teslim edildi.
Tüm İslam ümmetinin mübarek üç aylar ve Beraat Kandilini tebrik ettiklerini belirten Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Ali Işık, "Yüce Allah bu günleri, İslam ümmetinin üzerindeki zorlukların ortadan kalkmasına vesile kılsın inşallah. Bizler bu mübarek günleri idrak etmek amacıyla Umut Kervanı olarak bir yardım çalışması yürüttük. Üç aylar ve Beraat gecesi hürmetine Batman'da tespit etmiş olduğumuz 160 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduk. Gıda kolisinin içinde temel yaşam malzemeleri bulunmaktadır." dedi.
Işık, "Öncelikle bütün İslam âleminin bugün idrak etmekte olduğumuz mübarek Beraat Gecesi'ni tebrik eder, İslam ümmetinin bela ve musibetlerden kurtuluşuna vesile olmasını dileriz. Bu gecenin hürmetine Umut Kervanı olarak Batman'da İl Valiliği bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda içlerinde 65 yaş üstü olmak üzere toplamda 160 aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımında bulunduk. Malumunuz olduğu üzere Ramazan ayı yaklaşmakta olup muhtaçlar bu ayda kendilerine uzanacak bir el gözlemektedirler. Bizlerde Umut Kervanı olarak hayırseverlere yardımlaşma konusunda hassas davranmalarını, bu mübarek günlerde yapılan hayır hasenatları yüce Allah'ın bire bin verdiğini unutmamalarını hatırlatıyor, bizlere destek oldukları sürece daha çok muhtaçlara ulaşacağımızı bilmelerini istiyoruz. Rabbim şimdiden yaptıkları ve yapacakları hayır hasenatlarını kabul buyursun, mallarını bereketlendirsin inşallah." temennisinde bulundu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 02VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 03BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 04TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 05ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 06ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 07MÜSİAD Batman Van Zirvesinde
- 08TÜZÜN'DEN 16 MAYIS KUTLAMASI
- 09101 YAŞINDAKİ HACI MİRZA DEMİR BURSA’DA VEFAT ETTİ
- 10BATMAN'DA YILDIRIM ÇARPAN KİŞİ AĞIR YARALANDI
- 11Batman’da 830 ibadethane temizleniyor
- 12UMRE ÖDÜLLÜ BÜYÜK BAŞARI
- 13OKUL VE PARKLARA YENİ OYUN GRUPLARI
- 14KABLO HIRSIZLARINA SUÇÜSTÜ!
- 15SAFRAN KADIN KOROSU'NDAN BAHAR KONSERİ




Henüz Yorum yok