Darbeci, Tesettür Düşmanı Zihniyete Suç Duyurusu
AK Parti İl yöneticileri, İl Başkanı A. Akif Gür’ün başkanlığında toplu halde Batman Adliyesine gidip suç duyurusunda bulundu. Daha sonra Adliye önünde açıklama yapan AK Partili yöneticiler basın açıklaması yaptı.
Okunan basın açıklamasında, “Milli irade düşmanlığı, kimi zaman darbeci, kimi zaman vesayetçi, kimi zaman marjinal akımların temsilcisi olarak karşımıza çıkmıştır. Hepsi de faşizmin en ilkel, en karanlık, en nobran söylemleri ve eylemleriyle millete, milletin değerlerine, tarihine, kültürüne saldıran köhne zihniyetin mensuplarıyla mücadele etmek, kendine bu ülkenin demokrat, yerli ve milli bireyi olarak gören herkesin en başta gelen sorumluluğudur. Yakın tarihte 28 Şubat’tan 15 Temmuz’a kadar uzanan nice acı hatıraları hala hafızasında canlı olan milletimiz, faşist zihniyete karşı gösterdiği ilkeli ve güçlü duruş sayesinde, ülkemizin en büyük kalkınma ve demokrasi atılımının partimiz vasıtasıyla gerçekleştirilebilmesini sağlamıştır.” denildi.
Başörtü düşmanlığının yapıldığı belirtilen açıklamada, “Bu örneklerden biri, CHP’nin resmi yayın organı olan bir televizyon kanalında ‘başörtülü bir hakimin tarafsız olamayacağını ve adil yargılama yapamayacağını’ söyleyen, eski milletvekili ve bakan Fikri Sağlar’ın ortaya koyduğu tavırdır. Türkiye’nin artık geride bırakmış olması gereken, büyük acıların çekildiği ve bedellerin ödendiği bir meseleyi yeniden gündeme getiren bu kişi, CHP’nin demokrat yaldızı altındaki faşist yüzünü bir kez daha sergilemiştir. Gazeteci kimliğiyle yaptığı bir sosyal medya paylaşımında ise Can Ataklı, Cumhurbaşkanımızın seçimle gitmeyeceğini, ordunun darbe kabiliyetinin kalmadığını, artık tek ümidin ülkenin halkta öfkeye yol açacak büyük bir felakete uğraması olduğunu söyleyebilecek kadar derin bir sefalete düşmüştür.” ifadelerine yer verildi.
Açıklamanın devamında, “Darbe ve felaket çığırtkanlığı yapan bu zihniyet, ülkemiz için bizatihi bu tehditlerin kendisi kadar tehlikelidir. Aynı şekilde, Genelkurmay eski Başkanlarından İlker Başbuğ’un, 27 Mayıs darbesinin, şayet rahmetli Menderes erken seçim kararını ilan etseydi olmayabileceği, böyle bir durumda da iktidarın zaten CHP’ye geçeceği yönündeki açıklamaları, zihinlerin gerisindeki darbe sevdasını açık etmiştir. Sadece bu üç örnek dahi, Türkiye’nin 97 yıllık Cumhuriyet tarihinde elde ettiği milli iradenin üstünlüğünü esas alan kazanımları hala hazmeyenlerin, vesayet ve darbe dönemlerinin özlemiyle yanıp tutuştuğunu göstermeye yeterlidir.” denildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 02GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 03TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0415 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 05MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 06 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 07EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 08Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 09Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 10Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 11Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 12BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 13BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 14EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER




Henüz Yorum yok