Aşı olan gençlere 4 Gb internet hediye
Aşı olan gençlere 4 Gb internet hediye
Vali Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü’nce Covid-19 salgınıyla mücadelede aşının önemine dikkat çekmek amacıyla Batman AVM’de kurulan standı ziyaret ederek, aşı olan her gence 4 Gb internet ve bayram paketi hediye edileceğini ifade etti.
Aşı olan gençlere 4 Gb internet hediye
Vali Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü’nce Covid-19 salgınıyla mücadelede aşının önemine dikkat çekmek amacıyla Batman AVM’de kurulan standı ziyaret ederek, aşı olan her gence 4 Gb internet ve bayram paketi hediye edileceğini ifade etti.
Ziyaret sırasında kentin birçok noktasında kurulan stantlarda aşılama çalışmalarının devam ettiğini ve vatandaşların randevu almadan bu noktalarda aşı hizmeti alabileceklerini vurgulayan Vali Şahin; “Batman şu an Türkiye’de aşılamanın en az yapıldığı iller arasında ve bu Batman için kabul edilebilir bir durum değil.
Aşılama için vatandaşımıza ulaşabileceğimiz her noktada sağlık ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekte ve bu konuda yapacağımız yoğun aşılama çalışmalarıyla birlikte hedefimiz aşılama haritasında mavi rengi yakalayabilmektir. Özelikle gençlerimiz aşı konusunda çok istekli görünmüyorlar. Ancak gençlerimize şunu söyleyeyim; delta varyantı vakaları Türkiye’de de görülmeye başlandı. Özellikle gençlerimizi çok ciddi etkiliyor ve hastalığı ağır geçiriyorlar. Bu nedenle gençlerimizin aşıya önem vermelerini istiyorum ve onları aşı olmaya davet ediyorum. Aşı şu anda bu hastalıkla mücadelede elimizdeki tek silahtır ve bu silahı iyi kullanmalıyız.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti aşı konusunda çok başarılı bir çalışma yürütüyor. Stoklarımızda çeşitlilik arz eden bol miktarda aşı var. Dünyada aşıya kolay ve ücretsiz ulaşılabilen nadir ülkelerden biriyiz. Bunun kıymetini bilelim ve aşı olalım” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok