
AKÜLÜ SANDALYE ŞARJ İSTASYONLARI KURULDU
BELEDIYE 6 NOKTAYA AKÜLÜ SANDALYE ŞARJ ISTASYONU KURDU
“Engelsiz Kent Batman ” olma yolunda Türkiye genelinde örnek projeleri hayata geçiren Batman Belediyesi, akülü sandalye kullanıcılarının şarj sorununu çözmek için ilin 6 bölgesine akülü sandalye şarj istasyonları kurdu.
Batman Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerini arttırarak sürdürüyor. Kentin Cumhuriyet Meydanı ,Atatürk Parkı ,Batman Park ve Gülistan Caddesi olmak üzere 6 bölgeye kurulan şarj istasyonunda engelli vatandaşlar tekerlekli sandalyelerini kolaylıkla şarj edebilecekler. Geçen ayda Batman valisi Hulusi Şahin i ziyaretimizde sorunu dile getirmemizin ardından , hemen ilgili birim amiri zabıta mudürü Muharrem Kara’yı arayan valimiz şarj istasyonlarının hemen kurulması için talimat verdi . Batman valimizin talimatı üzerine kısa bir zamanda getirip engelli bireylerin hizmetine sunuldu.
Engelli bireylerin akülü araçlarını şarj etmelerine yardımcı olan Zabıta Müdürü Muharem Kara , “Bizim için önemli olan engelli vatandaşlarımızın hayatla barışık, mutlu yaşamaları. Engelli vatandaşlarımız evlerinden çıktığı zaman tekrar eve dönebilme gibi bir endişesi olmayacak. “Dedi
Şarj istasyonları hakkında bilgi veren Batman Belediye Zabıta Müdürü Muharrem Kara , “Engelli vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine, yaşadıkları şarj probleminin çözümü noktasında 6 noktaya olmak üzere 6 adet Akülü Sandalye Şarj İstasyonu yerleştirdik. Bu sayede engelli vatandaşlarımız şehrin ana halterlerde şarj problemi yaşamadan kesintisiz ulaşım sağlayabilecekler.” dedi.
“ARTIK YOLDA KALMAK SÖZ KONUSU DEĞİL”
Sürekli akülü araç kullanan engelliler için en büyük sıkıntının aracın aküsünün bitmesi olduğunu vurgulayan engelli vatandaşlardan Abdulselam AKIL , akü şarj istasyonları ile artık yolda kalma gibi bir sorunun olmayacağını belirterek, “Belediye Başkanı Vekili Hulusi Şahin’e teşekkür ediyorum.” dedi.
“ÇOK GÜZEL BİR İMKÂN”
Başka bir vatandaş ise, ”Bizler için çok güzel bir imkan. Evden çıktığımız zaman şarjımız bitecek diye endişe ediyorduk. Belediyenin bu hizmeti engelliler için yaptığı hizmetlerin taçlandırılması oldu. Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN’DA FELÇ RİSKİ OLAN HASTA FİZİK TEDAVİYE ULAŞAMIYOR
- 02ODUNCU:BU SESSİZLİK KABUL EDİLEMEZ
- 038 YAPI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILDI
- 04HASANKEYF’TE GECE IŞIKLARI TARİHLE BULUŞTU
- 05TPAO BULVARININ KALDIRIMLARI YIKANDI
- 06HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 1 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07BATMAN TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN FİNAL MAÇI DAVETİ
- 08BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KANSER TARAMASI
- 09VALİLİKTEN ÖĞRENCİLERE MATEMATİK KURSU
- 10HASANKEYF’İN GELECEĞİ İÇİN PROJELER MASAYA YATIRILDI
- 11PETROLSPORLU MİNİKLERDEN 5 MADALYA
- 12BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 13Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 14ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 15Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
Henüz Yorum yok