AŞ EVLERİNE ARAÇ DESTEĞİ
AŞ EVLERİNE ARAÇ DESTEĞİ
Batman il merkezi ve ilçelerde bulunan yoksul vatandaşlara yemek sevkiyatında kullanılacak 7 araç için desteği sağlandı.
Batman Valiliği bahçesinde yapılan törenle 7 araç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edildi. Aşevlerinin araç ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak Valilik bahçesinde düzenlenen teslimat törenin de konuşan Vali ve Belediye Başkanvekili Ekrem Canalp, ise Türkiye de ilklerden bir tanesini Batman'da gerçekleştirmenin memnuniyeti içerisinde bir araya geldiklerini ifade etti. Vali Canalp, “İlçelerimiz ve merkezde olmak üzere üç çeşit sıcak yemeği vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bin 172 aile şuan bu hizmetten faydalanıyor. Toplam yararlanan vatandaş sayımız dört bini geçti. Bununla gurur duyuyoruz'' şeklinde konuştu.
''HIZLI VE KONFORLU HİZMET''
Araç teslim törenine katılan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, vatandaşlara hızlı ve konforlu bir hizmet sunmak için Belediyenin sürekli atılım içerisinde olduğunu belirtti. Nasıroğlu, "Teslimatı yapılan 7 aracımız ilçe ve merkezdeki ihtiyaç sahibi insanlarımıza hızlı ve sıcak şekilde yemeklerini ulaştıracak. Bu da sosyal belediyecilik ve sosyal devlet olmanın en güzel örneğidir. Biz eğer insanlarımıza devletin şefkatli elini zamanında ulaştırabiliyorsak bundan büyük mutluluk duyarız. Sosyal Devlet olmak insanların ihtiyacını karşılıyor olmak demektir. Sadece temenni ile değil icraatla da bunu yapabilmek önemlidir. Bizler Batman'da yeni bir vizyon ve anlayışın ilklerini yapıyoruz. Bu anlayış Türkiye de en birinci anlayıştır''dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ DUALARLA AÇILDI
- 02NASIROĞLU’NDAN ZİYARET TURU
- 03Gazeteciler Derneği’nde Hatice Türkan dönemi başladı
- 04KAHVECİLER VE KIRAATHANECİLER ODASINDA YENİ DÖNEM
- 05BATMAN'A 301 MİLYON TL'LİK YATIRIM DESTEĞİ
- 06Esnafa ramazan çağrısı
- 07Murat Soner ile “Dizimde Oynar Mısın?” 17 Şubat’ta Batman’da Seyirciyle Buluşuyor!
- 08BOĞAZİÇİ TEKNOPARK’TAN BATMAN’DA İLK DEMO DAY
- 09EKREMOĞLU, ''ESNAFA YÜZ MİLYONLARCA KREDİ VERDİK''
- 10ADALET MÜCADELESİ SÜRÜYOR
- 11RAMAN-DER’DEN ANADİLDE EĞİTİM ÇAĞRISI
- 12KAR VE YAĞMUR SONRASI HASAR GÖREN YOLLAR ONARILIYOR
- 13Torbadan zehir çıktı!
- 14“Hasankeyf’i arkeolojik merkezlerden biri haline getirmeyi hedefliyoruz”
- 15KALDIRIMLAR GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR




Henüz Yorum yok