
Ramazan Ayıyla Birlikte Çarşıda Hareketlilik
Çarşı ve pazarlar Ramazan ayının gelmesiyle birlikte canlılık kazanmaya başladı. Özellikle kahvaltılık ürünlerde gözle görülür bir artış yaşanıyor. Peynir, zeytin, pekmez ve tahin gibi geleneksel Ramazan ürünlerine olan talep, bu dönemde belirgin bir şekilde arttı.
Elma Sokağı'nda bulunan Gümüşörgü Peynircilik'in yetkilisi İbrahim Cesur, bu artışla ilgili açıklamalarda bulundu. Cesur, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle kahvaltılık ürünlere olan talebin önemli ölçüde arttığını ifade etti. Sahurun Ramazan ayının önemli bir ritüeli olduğunu belirten Cesur, bu dönemde peynir, zeytin, pekmez ve tahin gibi ürünlere olan ilginin daha da yükseldiğini vurguladı.
Cesur, müşterilerinin çoğunun iftar ve sahur sofraları için geleneksel lezzetleri tercih ettiğini belirtti. Özellikle kaliteli peynir çeşitlerinin, sağlıklı ve doyurucu bir iftar veya sahur için önemli bir tercih olduğunu dile getirdi. Gümüşörgü Peynircilik olarak, müşterilerinin taleplerini karşılamak adına çeşitli peynir ve diğer kahvaltılık ürünleri sunmaya özen gösterdiklerini söyledi.
Ramazan ayı boyunca işlerinin yoğun olmasını beklediklerini ifade eden Cesur, bu dönemde kalite ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemin altını çizdi. Gümüşörgü Peynircilik olarak, müşterilerine en taze ve en kaliteli ürünleri sunarak Ramazan coşkusuna katkıda bulunmayı amaçladıklarını ve bu nedene tüm ürünlerde %30 indirim yaptıklarını belirtti.
Çarşıdaki diğer esnaflar da benzer bir talep artışı yaşadıklarını ve Ramazan ayının ticari açıdan önemli bir dönem olduğunu vurgululadılar. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çarşıda yaşanan bu hareketlilik, hem geleneksel tatların hem de ticari faaliyetlerin canlanmasına katkı sağlıyor.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Uyuşturucuya Karşı Hep Birlikte Mücadele Edelim”
- 02Asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı
- 03Kavşak düzenleme ve sirkülasyon projeleri hayata geçiyor
- 04Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Türkiye birincisi oldu
- 05ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 06“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 07İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 08178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 09ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 10Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 11Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 12Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 13Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 14Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 15Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
1 Yorum
Sadettin sunar
24 Mart 2024