“BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞUYOR”GÜNLERİ BAŞLADI
“BATMANLILAR YENİKAPI’DA BULUŞUYOR”GÜNLERİ BAŞLADI
İstanbul Yenikapı’da “Batmanlılar Buluşması” etkinliği kapılarını ziyaretçilere açtı.
Batman’ı sahip olduğu tüm değerlerle tanıtmak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Batman Tanıtım Günleri açılış töreni ile başladı.
İstanbul Yenikapı’da, İBDF – İstanbul Batman Dernekler Federasyonu koordinasyonunda düzenlenen etkinlik 19 – 22 Mayıs 2022 tarihlerinde ziyaretçilere açık olacak.

Tanıtım günlerinin açılış konuşmasını yapan İBDF Başkanı Recep Taşkıran, huzur ve hoşgörü kenti Batman'ı 4 gün boyunca Yenikapı etkinlik alanında en güzel şekilde tanıtacaklarını belirterek, tüm katılımcılara programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.
İBDF Başkan Vekili Aysel Sili açılış konuşmasında “Batman’ımızın tarihi ve kültürel zenginliklerini Türkiye’nin aynası İstanbul’da tanıtmak amacıyla buradayız” ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşan Hür Dava Partisi – (Hüda Par) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu şunları söyledi.
Yapıcıoğlu “Bu tür etkinlikler şehirlerin tanıtımı için önemlidir. Uzun zamandan beri görüşeme fırsatı bulamadığımız hemşerilerimizi bu tür etkinliklerde görme, hal ve hatırlarını sorma fırsatı bulabiliyoruz. Bu etkinliği tertipleyen hemşerilerimizin bir araya gelmesini sağlayan ve Batman’ımızın tanıtımına katkı yapmasını sağlayan başta federasyon yetkililerimize ve tüm Batman derneklerinin yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin hayırlar getirmesini, sulh, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum.”
Açılış törenine Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M.Sıddık Çiftçi ile çok sayıda Siyasi Parti ve STK Temsilcileri katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından davetliler hep birlikte Batman Tanıtım Günlerinin açılış kurdelesini kesti.
Açılış sonrası, protokol üyeleri programa katılan davetlilerle birlikte stantları tek tek dolaşarak, Batman ürünleri hakkında bilgi aldı.
Ayrıca Papo Erbane ekibiyle sahnedeki yerini aldı. Bedrettin Coşkun’un ardından halk oyunları gösterisi eşliğinde halaylar çekildi. (Faruk Çiftçi)



Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 02YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE
- 03SAADET’TEN İL DİVAN TOPLANTISI
- 04MART AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 05BÖLGE EKONOMİSİNE ORTAK AKIL
- 06FETÖ hükümlüsü firari yakalandı
- 07METRUK YAPILARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 08Nasıroğlu’ndan şampiyonluk mesajı; "O kupa Batman’a gelecek!"
- 09TEMA’DAN ÇEVRE EĞİTİMİ
- 10ECOSFER HEYETİNDEN VALİ CANALP’A SERA OTB ZİYARETİ
- 11BATMAN'DA 730. HAFTA KAYIPLAR EYLEMİ
- 12HASANKEYF'TE BAHAR
- 13BATMAN BÖLGENİN TİCARET MERKEZİ HALİNE GELDİ
- 14BAKAN BAYRAKTAR’A BATMAN İÇİN STRATEJİK ZİYARET
- 15YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR




Henüz Yorum yok