
EŞ BAŞKAN DEMİR AYAĞININ TOZUYLA GÖREVE BAŞLADI
EŞ BAŞKAN DEMİR AYAĞININ TOZUYLA GÖREVE BAŞLADI
Yurt içi ve Yurt dışı ziyaretleri nedeniyle bir süredir şehir dışında olan Batman Belediyesi Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir temaslarını tamamlayarak görevinin başına döndü.
Irak Bölgesel Yönetimi nezdinde dil, kültür, sanat ve sağlık alanlarında görüşmelerde bulunmak üzere Irak’a giden Eş Başkan Dr. Mehmet Demir ve beraberindeki heyet burada Duhok ve Süleymaniye valileri ile görüşmelerde bulunarak işbirliği içerisinde yapılabilecek işler ve atılabilecek adımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Süleymaniye Valisi Heval Ebubekir ve Duhok Valisi Ferhat Emin Etruşî ile görüşmelerde bulunduklarını belirten Dr. Demir “Her iki vali ile olumlu görüşmelerimiz oldu. Kültür-sanat konusunda yapılabilecek ortak girişimlerin yanı sıra dil konusunda da sözlük hazırlamak gibi konuları ele aldık” dedi.
Irak Kürdistan Bölgesel yönetimi alanından Batman’a önemli oranda hasta nakli yapıldığının bilindiğini belirten Eş Başkan Dr. Demir “Yaptığımız görüşmelerde Batmana gelen hastaların gerek sağlık harcamaları konusunda gerekse sorunlarının çözümü ve mekan konusunda sıkıntıların yaşandığı dile getirildi. Yüksek ücret politikaları nedeniyle hastaların Malatya ve diğer kentlere yönlendiği bilgisine ulaştık. Bu tür sorunları ortadan kaldırmak için ilimize gelen hastalar ve diğer ziyaretçiler için bir irtibat merkezinin kurulması konusunda çalışmalar başlatacağız. Yine şikayet konusu olan yüksek ücretler konusunda da gerek otel temsilcilerimizle gerekse özel hastane temsilcilerimizle en kısa sürede bir toplantı gerçekleştirerek soruna kalıcı bir çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.
Kentin kalkındırılması ve her alanda tanıtımı için elimizden gelen imkanları sonuna kadar kullanmaya kararlıyız diyen Belediye Eş Başkanın Dr. Mehmet Demir “ Bu hedefe ulaşmak için ve yurt içindeki yurt dışındaki çabalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Ankara’daki ziyaretinde de belediyenin sorunları konusunda ilgili kamu kurumları ile Sayıştay nezdinde görüşmelerde bulunduğunu belirten Dr. Demir “Pazartesi itibariyle görevimizin başındayız. Batman’dan bir müddet uzak kaldık ancak arkadaşlarımız görev konusunda bizi aratmadılar” dedi.

Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok