POLAT "ŞOFÖR PUANLARI NEDEN AÇIKLANMIYOR"
GELECEK Partisi İl Başkanı Polat: Belediye şoför alımlarında puanlar neden açıklanmıyor?
Gelecek Parti Batman İl Başkanı Abdülbaki Polat, Batman Belediyesinin istihdam edeceği 40 kişilik şoför kontenjanı için 424 kişinin direksiyon sınavına hak kazandığını ancak direksiyon sınavına girenlerin puan sonuçları açıklanmadan, 159 kişinin kuraya davet edilmesinin akıllarda soru işareti bıraktığını söyledi.
Sınavların adil, şeffaf ve güven içerisinde yapılmasının en tabi hak olduğunu vurgulayan Polat, torpil söylentilerinin ayyuka çıktığı bir dönemde insanlara umut simsarlığı yapmaya ve aldatmaya kimsenin hakkı olmadığını belirtti.
Direksiyon sınavına tabi tutulan ve elenen hemşerilerimizin memur tutanaklarına itirazlarının bulunmadığının altını çizen Abdulbaki Polat, Sınav puanlarının açıklanmadan 159 kişinin kuraya davet edilmesinin akıllarında torpil, para ilişkisi ve şaibe gibi olumsuz sonuçları doğurduğunu ifade etti.
Batman Belediyesinin kuraya tabi tutulanları açıklamasına eş zamanlı olarak puan sonuçlarını da açıklamasının gerekliliğini hatırlatan Polat, bizlerin ve sınava katılanların beklentisi hakkaniyet ölçülerinin merkeze alınarak akıllarda oluşan soru işaretlerini bitirmesidir dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Halime Esra Özdemir Veda Etti
- 02“107 BİN 754 HANEYE ULAŞTIK, İHTİYAÇLARI YERİNDE TESPİT ETTİK”
- 03PETROLSPOR’UN LİG FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
- 04'Uluslararası’ statüsü
- 05
- 06
- 07FİYAT ARTIŞLARINA DENETİM
- 08İHA-1 PİLOT EĞİTİMİ TAMAMLANDI
- 09“ESNAF YALNIZ BIRAKILMAMALI”
- 10ASENALAR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN
- 11PETROL MAHALLESİ ESNAFINA ZİYARET
- 12TARIM KREDİ’NİN ALIM KARARI ÜRETİCİYİ UMUTLANDIRDI
- 13“MERETO, BÖLGE TURİZMİNİN YENİ ROTASI OLACAK”
- 14YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 15ŞEHİR GİRİŞLERİ MODERN VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR




Henüz Yorum yok