
Kayapınar Belde Belediye Başkanı Özhan’dan kontrollü sosyal hayat denetimleri
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen genelgeye göre ülke genelinde olduğu gibi Batman’ın Gercüş ilçesi Kayapınar beldesinde de denetimler gerçekleştirildi.
Genelge kapsamında Covid-19 ile mücadele denetimleri gerçekleştiren Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, belde sakinlerine sorumluluk çağrısında bulundu. Özhan’a Kayapınar Jandarma Karakol Komutanı Kd. Bşv. Muammer Yardımcı eşlik etti.
Belediye Başkanı Samir Özhan jandarma ekipleri ile birlikte salgın ile mücadele kapsamında iş yerleri, marketler, camiler, berber ve tüm yaşam alanlarında kontrollü sosyal hayat döneminde Coronavirus Bilim Kurulu tarafından belirlenerek yayımlanan rehberlerde yer alan kurallar ve alınması gereken önlemlere ilişkin sorumlulukların yerine getirilip getirilmediğinin denetimlerini gerçekleştirdi.
Başkan Özhan yaptığı açıklamada, “Uyulması gereken kurallar hakkında uyarılarda bulunduk. Bizler Belediye olarak Coronavirus hastalığının ülkemizde ilk görülmesinden bu yana Coronavirus ile mücadelede aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın da sosyal mesafe kuralına uymaları, maske takmaları ve hijyene özen göstermelerini rica ediyoruz. Salgın tehlikesi geçmiş değil, Coronavirus ile mücadele devam ediyor. Kurallara uyalım, tedbiri elden bırakmayalım. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLIĞI BAŞLADI
- 02“BU YATIRIMLAR YENİ DEĞİL”
- 03İNSAN KAÇAKÇILIĞINA KARŞI TOPLANTI
- 04178 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
- 05ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE: 8 TUTUKLAMA
- 06Sason’da ikinci tur köy ziyaretleri
- 07Vali Canalp, Sason Cobet Yaylasında ilk bal sağımına katıldı
- 08Hasankeyf Kaymakamı İmrak, 100'ncü hane ziyaretini gerçekleştirdi
- 09Belediye, Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayımı başlattı
- 10Belediye itfaiyesinden yangınlara karşı hayat kurtaran uyarılar
- 11Batman Üniversitesi’nde bu yıl 2602 yeni öğrenci kontenjanı
- 12BATMAN’DA MEZARLIK HİZMETLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 13BATMANLI GENÇ İŞ İNSANI SERHAT AKSOY'UN LONDRA’DAKi BAŞARISI
- 14VALİ CANALP, MÜDÜRLERİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
- 15BATMANLI HEMŞEHRİMİZE ÖNEMLİ GÖREV
Henüz Yorum yok