
“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, İslam ülkelerini daha kararlı ve somut adımlar atmaya çağırdı.
İl Başkanı Fırat “Yıllardır dile getiriyoruz; İsrail ancak güçten anlar. Daha önce Suriye’ye saldırdığında, sıradaki hedefin İran olacağını söylemiştik. ABD’nin desteğiyle Ortadoğu’da terör estiren İsrail, Müslüman ülkelere yönelik saldırılarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.
“KINAMAK YETMEZ, SOMUT ADIMLAR ATILMALI”
Sadece kınama ve lanetlemeyle sonuç alınamayacağını belirten İl Başkanı Fırat “Uluslararası sularda yardım gemilerine saldıran, Gazze’ye her gün bomba yağdıran İsrail’e karşı Türkiye’den hâlâ yardım gitmesi, Kürecik Radar Üssü’nün açık olması, Tel Aviv’deki büyükelçiliğin faaliyet göstermesi büyük bir çelişkidir. Diğer İslam ülkeleri de benzer bir samimiyetsizlik içindedir” dedi.
İslam ülkelerinin İsrail’e karşı ortak hareket etmesi gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Fırat, Refah-Yol hükümeti döneminde merhum Necmettin Erbakan’ın önerdiği İslam ülkeleri barış gücü modeline benzer bir girişimin hayata geçirilmesini önerdi.
Açıklamasının sonunda İl Başkanı Fırat “Eğer ciddi bir tepki gösterilmezse, bu saldırılar sadece Gazze ile sınırlı kalmayacak, başka İslam ülkeleri de hedef alınacaktır. Artık kınama yerine yaptırım zamanı gelmiştir” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN BASIN BAYRAMI MESAJI
- 02Fırat: “Basının Susturulması, Bir Ülkenin Geleceğini Karartır”
- 03ÇAMLITEPE MEZRASI MODERN YOLA KAVUŞUYOR
- 04Asma’dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
- 05BASIN, DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR
- 06“BASIN, HAKİKATİ ULAŞTIRMA VAZİFESİNİ ÜSTLENİYOR”
- 0724 Temmuz Basın Bayramı Kutlu Olsun
- 08BAMMED: GAZETECİLİK HALKIN SESİ, VİCDANIN KALEMİDİR
- 09“BATMAN BASINI KIYMETLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”
- 10ÖĞRENEN MAHALLELER, BİLİNÇLİ AİLELER PROJESİ SÜRÜYOR
- 1160 SU KUYUSUNDA BAKIM VE VERİMLİLİK ÇALIŞMASI
- 12SEMT PAZARLARI DENETLENİYOR
- 13“TARAFSIZ VE ÖZGÜR BASIN, GÜÇLÜ DEMOKRASİLERİN TEMELİDİR”
- 14GENÇ ASKON’DAN BASIN BAYRAMI BULUŞMASI
- 15BGYC’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
Henüz Yorum yok