
12 YAŞINDAKİ ONAT BURSUNU BAĞIŞLADI
12 YAŞINDAKİ ONAT BURSUNU BAĞIŞLADI
Batman'da 12 yaşındaki Ahmet Yahya Onat, aldığı öğrenci bursunu Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı.
Batman il müftülüğüne bağlı Kur’an Kursunda görevli olan Ayşe Onat’ın oğlu Ahmet Yahya Onat, burs parasını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı kampanyaya bağışlamaya karar verdi.
"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'nı duyan 12 yaşındaki Ahmet Yahya Onat, bisiklet almak için biriktirdiği bursunu, kampanyaya bağışlamak istediğini annesine söyledi.
Durumun Batman İl Müftülüğüne iletilmesi üzerine, Vefa Sosyal Destek Grubundaki din görevlileri, Onat’ın evine giderek parayı teslim aldı.
Ahmet Yahya Onat "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağış haberlerini görünce etkilendim ve kampanyaya kayıtsız kalmak istemedim. Geçen aylarda bisikletim çalınmıştı. Yeni bir bisiklet almak için bursumu biriktiriyordum ama kampanyayı görünce bursumu bağışlamak istedim. Bu zor günlerde bisiklete binmesem de olur. Öncelik benim değil ihtiyaç sahibi insanlarındır. Parayı ihtiyacı olanlara bağışladım.’’ dedi.
Vefa Sosyal Destek Grubu Din görevlileri yaptıkları açıklamada ’’Ahmat Yahya Kampanyaya katkı için bize müracaatta bulundu. Allah hayrını kabul etsin. Ahmet’in göstermiş olduğun hassasiyetten dolayı onu yetiştiren ailesini tebrik ediyorum.’’ diye konuştu.
Batman Müftülüğü Vefa Sosyal Destek grubu Din görevlileri bağışlanan parayı kampanya için açıklanan banka hesap numarasına yatırılmak üzere tutanakla teslim aldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01REAL KONAK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTE 3. AŞAMAYA ULAŞTI
- 02Batman’da otobüs durağında arı paniği: mühendis müdahale etti
- 03Yeşil Nohut Geçim Kapısı
- 04SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0550 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 06İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 08İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 09Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 10PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 11“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 12TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 13GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 14‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1552 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
Henüz Yorum yok