
BATMAN’DAN SERT TEPKİ!
Batman’dan Kur’an düşmanlığına sert tepki
Batman Kuran Nesli Platformu, İsveç’te Kuran-ı Kerim’in yakılmasını protesto etti. Kalabalık topluluğun katıldığı mitingde İsveç yönetimi kınandı.
.jpg)
İSVEÇ’E BATMAN’DAN ÖFKE
İsveç’te Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan’ın Kur'an-ı Kerim’e yönelik hakareti Batman’da protesto edildi. Kuran Nesli Platformu tarafından ‘Kuran’a sahip çık’ şiarıyla düzenlenen mitinge kalabalık topluluk katıldı. 8 Mart Kadınlar Parkı’nda düzenlenen mitingde Kuran Nesli Platformu Başkanı Molla Beşir Şimşek, HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Av. Serkan Ramanlı konuşma yaptı. Mitinge HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcıları, Alimler, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra bölge il ve ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Mitingde konuşan Molla Beşir Şımşek: “Bu hak ve batıl savaşı kıyamete kadar devam edecektir. Kafirler her zaman insanlar üzerinde hakimiyet kurmak istemişlerdir. Ama İslam düşmanları her zaman zelil olmuşlardır. Kuran kalbimizde ve hayatımızda olduğu sürece onlar biliyor ki galip gelemeyeceklerdir. O yüzden de bu tür saldırıları yapıp Müslümanları Kuran’dan bağımızı koparmaya çalışıyorlar” dedi.
.jpg)
“ALÇAKLA BİR EYLEM YAPILDI”
Mitingde söz alan HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Serkan Ramanlı ise şunları söyledi: “Kuran yakma eylem sıradan bir eylem değil planlı ve örgütlü bir eylemdi. İsveç’in desteklediği alçakça bir eylemdi. Kimse İslam’a, Peygambere hakaret etme cüreti gösteremez. Belki sesimizi bugün olduğu gibi çıkaramıyor ve sadece kalbimizle buğzediyorduk. Bu hadsizliğe dilimizle haykırarak engelleme durumuna geldik. Buna düşünce özgürlüğü diyorlar. Batsın düşünce özgürlüğünüz. O kadar çok büyük elçilik var İsveç'te, o zelil hepsinden gelip Türkiye büyük elçiliği önünde bu hadsizliği yaptı. Biz Müslümanız ve kimsenin inancına hakaret etmeyiz. İsterse ineğe isterse toplu iğneye tapsın. Bizim inancımıza hakaret edilmesine asla müsaade etmeyiz. Müslümanların küfre karşı aciz durumda olmasından da hoşnut değiliz.”
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATI ÇEVREYOLUNDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
- 02AYDINKONAK TRAFO MERKEZİ İNCELENDİ
- 03BATMAN TEKNOKENT’TEN 3 MİLYON DOLARLIK İHRACAT
- 04BANKA MÜDÜRLERİYLE NEFES KREDİSİ TOPLANTISI
- 05TARIMA DAYALI SERA OSB’NİN KURULUŞ SÜRECİ TAMAMLANMAK ÜZERE
- 06Başkan Kaplan’dan barış sürecine destek çağrısı
- 07KUZEYBATI ÇEVRE YOLUNA MODERN DOKUNUŞ
- 08KAÇAK TELEFON VE SİGARALARA EL KONULDU
- 09BAYINDIR’A ALTERNATİF YOLLAR!
- 10“İSLAM ÜLKELERİ DERHAL HAREKETE GEÇMELİ”
- 11160 Kur’an Kursu öğrencisine teknoloji bağımlılığı eğitimi
- 12“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 13BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 15GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
Henüz Yorum yok