ESNAFA KREDİ SİCİL AFFI ŞART
BESOB Başkanı Mehmet Salih KAPLAN esnaf ve sanatkarların bankalar nezdindeki krdi sicil kayıtlarından dolayı karşılaştıkları zorluklar hakkında açıklma yaptı.
Koronavirüs salgınından dolayı ekonomik olarak sıkıntı yaşayan esnaf ve sanatkarların bu zorlu süreci atlatabilmesi için yeni ve kapsamlı bir kredi sicil affın çıkarılması gerekir. Bilindiği gibi geçen yıl 24 mart 2020 tarih ve öncesini kapsiyan ve bazı şartları yerine getirmek kaydıylan sicil afı getirilmişti,ancak mart ayından bu yana yaklaşık bir senedir yaşadığımız pandemi sürecinden dolayı iş yapamaz duruma gelen ve ödemelerini düzenli olarak yapmakta zorlanan esnaf ve sanatkarların bankalar nezdindeki kredi sicileri olumsuz bir şekilde etkilendiğinden,birçok esnafımızın kredi başvuruları red edilmektedir. Salgınla mücadele kapsamında işyerleri kapatılan veya dolaylı olarak olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarların ticari işleyişini sürdürebilmesi için kolay ulaşılabilir faizsiz ve uzun vadeli kredi imkanlarının sağlanması gerekir.
Bu anlamada kapsamlı ve esnafa özel yeni bir sicil affı getirilerek esnaf ve sanatkarların kredilere daha kolay ulaşmaları sağlanmalıdır.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 02TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 03BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 04TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 05İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 06KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 07400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 08Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 09KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 10“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1113 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 12BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 13YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE
- 14SAADET’TEN İL DİVAN TOPLANTISI
- 15MART AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok