TÜZÜN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Tüzün, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na adaylığını açıkladı
Batman’da 2022 Şubat ayında gerçekleştirilmesi planlanan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde Lokman Tüzün adaylığını açıkladı.
.jpg)
Esnaf ve sanatkarlara daha iyi hizmet edebilmek için göreve talip olduğunu belirten Tüzün, kendileri ile birlikte hareket eden tüm gönül dostlarıyla yaptığı istişareler neticesinde esnafın ve şehir için çok güzel projelerinin olduğunu anlattı. Batman'daki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Tüzün yaptığı açıklamada, ''Amacımız, bir önceki yönetimimizde yarım kalan projelerimizi gerçekleştirmek. Esnafımız ile kurum ve kuruluşlar arasında köprü kurmak, zor zamanlardan geçen esnaf kardeşlerimizin dertlerine bir nebze olsun çare üretebilmektir. Amacımız esnafımızın sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulması, yapılması gerekenlerin yapılması, atılması gereken adımların atılmasıdır. Bu dönem için aday olmayacağını bizlere yönetim kurulu toplantısında söyleyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Salih Kaplan’ın devretmiş olduğu bayrağı siz değerli basın mensubu ve değerli dostlarımızın huzurunda esnafımızın katkılarıyla daha ileriye taşımayı hedefliyor.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yönetim kurulu başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Yönetimine talip olduğumuz Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndaki asıl amacımız, esnafına sahip çıkan, esnafı için çalışan ve mücadele eden bir oda olacaktır. Ayrıştıran, öteleyen, kavga ettiren değil, birleştiren, kuvvetlendiren ve Batman’a değer katan bir Esnaf ve Sanatkârlar Odası olmak için çalışmaya, esnaf kardeşlerim ile birlikte yönetmeye aday oluyoruz. 3 dönemden bu yana Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odasına Başkanlık yapan ve Odaya değer katan, bu dönem aday olmadığını belirten Mehmet Salih Kaplan'a teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0211 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 03MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 04BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 05BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 06KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 07MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 08YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 09BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA
- 10ELİF NAZ KÖSEOĞLU SOFYA’DAN MADALYALARLA DÖNDÜ
- 11BATMAN TARAFSIZ 12 YAŞINDA
- 12KÜLTÜR VE SANATTA 4,6 MİLYONLUK KATILIM
- 13AÇIK SİNÜS LİFT VE İMPLANT BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 14KOZLUK’TA ÖĞRETMENLERE KANSER FARKINDALIK EĞİTİMİ
- 15YAKLAŞIK BİN YETİM ÇOCUĞUN YÜZÜ GÜLDÜ




1 Yorum
Kadir can
16 Subat 2022