NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında Batman’da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tesislerinde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle toplantı düzenlendi.
Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Adıyaman Milletvekili İshak Şan, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, şehirde bugüne kadar yüz binlerce ağacın dikildiğini belirterek “On sekiz ağaç üzerinden çevre katliamı algısı oluşturulmaya çalışılıyor.
18 ağaç, başka bir alana taşınmak üzere yerinden söküldü ama bazıları algı yapmaya devam ediyor.
Bu zihniyet, yatırım istemeyen ve kaostan beslenen bir zihniyettir. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Batman’ın gelişiminin Güneydoğu’nun kalkınması, bunun da Türkiye’nin güçlenmesi anlamına geldiğini vurgulayan Nasıroğlu “Bir memurun evinin sorunu da, dağdaki çobanın derdi de, büyük bir yatırımcının sıkıntısı da bizim derdimizdir. Yol sorunu varsa yol için, su sorunu varsa su için, işsizlik varsa onun çözümü için çalışacağız. Batman’ın gelişimi demek Türkiye’nin gelişimi demektir. Türkiye büyüdükçe, İslam coğrafyasında da güçlü bir ülkenin varlığı hissedilecektir” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uluslararası alanda güçlü bir liderlik sergilediğini ifade eden Nasıroğlu, Türkiye’nin artık eskiye dönmeyeceğini söyledi.
Nasıroğlu “Kapımız herkese açık. Yeter ki bu memlekete hizmet etmek istesinler. Ama bizi geçmişin kaos ve sıkıntı dolu dönemlerine götürmek isteyenlere de asla fırsat vermeyeceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 02Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 03BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 04Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 05HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 06"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 07KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI
- 08İPRAGAZ CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 09ŞEYH SÜLEYMAN'E ŞABE VEFAT ETTİ
- 10EKMEN:BATMAN'A LONDRA AKTARMALI UCUZ BİLET ALABİLİRSİNİZ
- 11ARANAN 37 ŞAHIS YAKALANDI
- 12Batman Çevre Gönüllüleri’nden ağaç kesimlerine tepki
- 13BATMAN’DA KAYIPLAR İÇİN ADALET NÖBETİ SÜRÜYOR
- 14ZORLU KIŞA RAĞMEN KÖYLERDE AŞILAMA SEFERBERLİĞİ
- 15Üniversite Güvenliği Koordinasyon Toplantısı Yapıldı




Henüz Yorum yok