TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
Batman AK Parti İl Yönetim Kurulu haftalık toplantısını bu kez tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle göz kamaştıran Hasankeyf’te gerçekleştirdi.
Geniş katılımla düzenlenen program, sabah saatlerinde yapılan kahvaltı ile başladı. Ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, Batman’ın geleceğine yönelik proje ve hizmetler ele alındı.
Toplantı sonrası yönetim kurulu üyeleri Hasankeyf Müzesi’ni ziyaret ederek bölgenin zengin tarihine tanıklık etti. Müze gezisinin ardından Hasankeyf’in eşsiz manzarası eşliğinde İnzar Grubu’nun verdiği konserle kültürel bir etkinlik düzenlendi. Program, tarihi Ilısu Baraj Gölü üzerinde yapılan tekne turu ile sona erdi.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, toplantının ardından yaptığı açıklamada, farklı mekanlarda düzenlenen toplantıların hem yönetim içinde kaynaşmayı artırdığını hem de halkla daha yakın bir temas sağladığını belirtti. İl Başkanı Şansi “Batman’ın değerlerini daha yakından tanımak, halkımızla bütünleşmek ve şehrin sorunlarını yerinde görmek için toplantılarımızı değişik ortamlarda yapıyoruz. Bu yaklaşım hem yönetimimizde güçlü bir sinerji oluşturuyor hem de toplumla aramızdaki bağı güçlendiriyor” dedi.

Hasankeyf’in Türkiye için taşıdığı tarihi ve kültürel öneme de dikkat çeken İl Başkanı Şansi “Bu topraklar geçmişten geleceğe ışık tutan bir miras. Herkesi Hasankeyf’i ziyaret etmeye, bu tarihi atmosferi solumaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yönetim kurulu üyeleri, etkinlik boyunca hem Batman’ın tarihi değerlerini yerinde inceledi hem de yapılan etkinliklerle birlikte daha güçlü bir birliktelik mesajı verdi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01RAMAZAN ÖNCESİ MARKETLERE SIKI DENETİM
- 02VALİ CANALP “YATIRIM YAPMAK İSTEYENE KAPIMIZ AÇIK”
- 03İL BAŞKANI YILMAZ “TÜRKİYE’NİN BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETE VE DEVA İKTİDARINA İHTİYACI VAR”
- 04CEMAL KAYA’DAN KRİTİK ELAZIĞSPOR MAÇI ÖNCESİ TARAFTARA DAVET
- 05BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARI AZALDI
- 067 SÜRÜCÜYE 35 BİN TL’Yİ AŞAN CEZA
- 07“BU DAVADA ESKİ-YENİ YOK, EMEK VE VEFA VAR”
- 08POS KOMİSYON ÜCRETLERİ MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLMELİ
- 09UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞAHIS TUTUKLANDI
- 10Milletvekili Nasıroğlu, "Asaletimiz en büyük gücümüz"
- 11BAYAR VE DEMİR AİLELERİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ
- 12Başkan Şansi, “Batman Petrolspor taraftarına yönelik saldırı kabul edilemez”
- 13HÜDA PAR’DAN KÜRT SORUNU VE SURİYE ÇAĞRISI
- 14"Irkçı saldırılara karşı sessiz kalmayacağız"
- 15KAPLAN’DAN ESNAF İÇİN FAİZSİZ KREDİ ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok